Elkészült a Kálmán Imre út folytatásában, az M19-es út felett átívelő, az egész kontinensen is kuriózumnak számító felüljáró, amely a gyalogosok és a kerékpárosok számára is biztonságos átkelést biztosít a gyorsforgalmi út felett.

Tovább

Borkai Zsolt polgármester és a Fidesz-KDNP pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjei a városrészekben találkoznak az ott élő győriekkel. A standoknál az eddigi eredmények, a jövő tervei és a város továbbfejlődése kerül a fókuszba.

Tovább

Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést kapott augusztus 20. alkalmából Szabó Gyula mezőörsi plébános. Az elismerést alapítványi tevékenységéért, tehetséggondozó munkájáért, a falusi gyerekek felkarolásáért kapta. Gratulálok plébános úrnak a kitüntetéshez!

Tovább

Várnak minden érdeklődőt Kisbarát és Nagybarát egyesítésének ünnepi megemlékezésére 2019. augusztus 30-án, pénteken 17.00 órától a Baráti Művelődési Ház nagytermében.

Tovább

A Mosoni-Duna és a Rába jobb partján emelkedő Káptalan-dombon sok nép megfordult az évek során. A kelták, rómaiak, avarok, és a honfoglaló magyarok egyaránt felismerték a terület jelentőségét. Az újonnan érkezők mindig az előző korok elpusztult romjaiból építették fel új lakóhelyüket és saját jelenüket.

Tovább

A szerdai ünnepi közgyűlésen a győri Esterházy-palotában átadták a megye legrangosabb kitüntetéseit. A megyei díszpolgárságot jelentő Kék Szalag kitüntető címet idén Dr. Knáb Erzsébet, az Audi Hungária igazgatósági tagja vehette át.

Tovább

Egyértelmű eredmény született az idei Kisalföld Kenyere versenyen, az első helyezettek pontszámban jelentősen megelőzték a többit. A sikert elismerő péklapátokat a Pedró és a Lipóti Pékség tulajdonosai vihették haza.

Tovább

Augusztus 18-20. között 3 napos fesztiválon várják a családokat koncertekkel, vidámparkkal, tűzijátékkal, gyermekműsorokkal és vásárral Győr-Marcalvárosban, a Szentlélek téren.

Tovább

Augusztus 17-én, szombaton rendezik meg Győrságon a 20. Lovas Falunapot. A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

A ménfői Nagyboldogasszony-templom felszentelésének 70. évfordulója alkalmából Veres András győri megyéspüspök ünnepi szentmisét mutat be augusztus 17-én 19 órakor.

Tovább