880 millió forintot utalt át a kormányzat a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számlájára. Az összeg az egészségügyi intézmény adósság állományának rendezésére, és számos fejlesztésre ad lehetőséget. A mai tájékoztatón elhangzott, hogy további kormányzati támogatással új parkoló övezet és új mentőállomás is épül a kórház térségében.

Tovább

A Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció minden idők legeredményesebb konzultációja. A részvétel minden eddigi rekordot megdöntött. Szeretnénk köszönetet mondani a Győr-Moson-Sopron megyében élőknek – mondta Kara Ákos és Simon Róbert Balázs fideszes országgyűlési képviselő Győrben.

Tovább

Hatvan új, jó minőségű és modern rendőrautót adtak át Győrben az egyetem parkolójában. Csizmazia Gábor dandártábornok, megyei főkapitány beszéde után a szolgálatban lévő rendőrök átvették a kulcsokat.

Tovább

Ünnepélyes keretek között adták át azt a hatvan rendőrautót, melyek a jövőben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság munkáját segítik.

Tovább

A határvédelem mellett, az ország közbiztonságának erősítése is fontos feladat a rendőrség számára, hangzott el azon az ünnepségen, amelyen hivatalosan is átadták a Megyei Rendőr – főkapitányság új szolgálati járműveit. A rendezvényen Kara Ákos államtitkár azt mondta, a megye büszke lehet a rendőreire, akiknek köszönhetően Győr-Moson-Sopron a legbiztonságosabb megyék közé tartozik, Csizmadia Gábor rendőrfőkapitány pedig azt emelte ki, az új autók segítségével még hatékonyabbá válhat az egyenruhások munkája.

Tovább

Jól halad a 83-as számú főút legforgalmasabb, győri szakaszának bővítése. Erről számolt be Híradónknak Kara Ákos államtitkár. Az M1-es autópálya lehajtói és az egykori Bricostore áruház felé vezető út közötti szakaszon korábban rengeteg baleset történt, erre jelent megoldást a kétszer, kétsávosítás és az új turbókörforgalmak kialakítása. A munkákkal a korábbi ígértek szerint idén végeznek a szakemberek, sőt, Kara Ákos bejelentette, jövő pénteken, meg is nyitják a Metro csomópontot a forgalom előtt.

Tovább

"Szeretnék köszönetet mondani azoknak a magyaroknak, akik reszt vettek a nemzeti konzultációban, kölcsönadták nekünk, nekem az erejüket, s lehetővé tették, hogy ezen a csúcson - különösképpen péntekre virradó éjszaka - sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették" - fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az európai uniós csúcstalálkozót követően pénteken.

Tovább

 

 

Tovább

December 17-én, 15:30 órai kezdettel tartják meg Tényőn a hagyományos adventi koncertet a római katolikus templomban, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Nagyszentjános Község Önkormányzata és a Közösen Érted Nagyszentjános Egyesület december 16-án, 16 órai kezdettel tartja ünnepélyes karácsonyi műsorát a község templomában.

Tovább