2018.júl. 11. Pázmánd Kupa

2018. július 14-én kerül megrendezésre a Pázmánd Kupa elnevezésű rendezvény. A verseny célja, a Falunap alkalmával eldönteni, hogy ki a térség legjobb céllövője.

Tovább

Nagyszentjános Község Önkormányzata és Képviselő-testülete 2018. július 14-én tartja az idei Falunapot. Minden település számára fontos helyi ünnep a falunap. Ez az az alkalom, amikor összegyűlnek a falu lakosai, hogy megálljanak egy pillanatra a napi rohanásban, és örüljenek az életnek, örüljenek egymásnak. A falunap legyen érték, értékes programokkal, legyen szórakozás, vidámsággal, mulatsággal fűszerezve, minden ember szemében. A falunap szóljon a gyerekeknek, fiataloknak, az idősebbeknek is, ahol a generációk találkozása csodákra képes, élményekkel és szeretettel, felejthetetlen emlékekkel gazdagítva - ezekkel a gondolatokkal invitálják az érdeklődőket a szervezők.

Tovább

Gönyű Közég Önkormányzata szeretettel várja az érdeklődőket július 14-én és 15-én egy közös szurkolásra, valamint szombaton az elődöntő után következő koncertre!

Tovább

2018.júl. 06. XI. Győrköcfesztivál

Idén már 11. alkalommal lepik el a mosolygós gyerekek Győr belvárosát a Széchenyi tértől a Bercsényi ligetig. 10 helyszínen, 1000 program várja a győrkőckarkötőt viselő gyerkőcöket 0-14 éves korig.

Tovább

2018. július 7. és 8. között kerül megrendezésre a Tápszentmiklósi Nyári Fesztivál. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Palya Bea új lemezével folytatja az önmaga által teremtett hagyományt. Női dalszerzőként emberi témákról énekel, amelyek mindannyiunkat érintenek; nőket, férfiakat, embereket. A Gyógynövénykert különleges atmoszférájában egyedülálló zenei élményt ígér.

Tovább

Véradást szerveznek ma 15.30 órától 19.00 óráig Győrújbaráton, az iskolában.

Tovább

Folytatódnak a nagyszabású útmunkák és velük járnak a torlódások is a 82-es főúton. Készüljünk hát rá a balatoni szezonban! Július 2-án a Győr-Kismegyer melletti részt veszi át a kivitelező, hogy felújítsa ezt az elhasználódott 1600 métert.

Tovább

A levendulavirágzás időpontjához igazított Pannonhalmi Levendulanapok nemcsak a Főapátság ezeréves gyógyászati hagyományaira alapozott program, de országosan egyedülálló helyszíne révén is különleges színfolt hazánk fesztiváljainak sorában.

Tovább

2018.jún. 28. Szent László Napok

A lovagi élet bemutatása, a lovagi tornák, a hagyományőrzők bemutatkozása mellett színpadi produkciók, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, kézműves vásár kínál gyerekeknek, családoknak színvonalas időtöltést 2018. június 29. és július 1. között. A rendezvény helyszíne az elmúlt évekhez hasonlóan az Aranypart lesz.

Tovább