Győri iskolák 1-8. évfolyamos tanulóit várják a szervezők a túrára, ahol a gyirmóti tanösvényen és Horgászfalun keresztül haladva játékos keretek között környezetvédelemmel kapcsolatos feladatokat oldhatnak meg.

Tovább

Kara Ákos, az Innovációs és Technológiai Minisztérium államtitkára átvette a kinevezési okmányt Áder János köztársasági elnöktől az Országház Vadásztermében.

Tovább

Áder János köztársasági elnök kedden az Országház épületében kinevezte Orbán Viktor negyedik kormányának államtitkárait, akik egyúttal hivatali esküjüket is letették.

Tovább

 

 

Tovább

2018. május 19-én, 8.00 órától várják a szervezők az érdeklődőket a III. Családi Sportnapra a nyúli sportpályán.

Tovább

Május 19-én, 14 órától kerül sor Nyalkán a Pünkösdi Családi Napra, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők.

Tovább

Május 19-én, 14.00 órától kerül megrendezésre a Pünkösdi Családi Nap Győrságon. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább

2018.máj. 17. Gyereknap Gönyűn

A gönyűi Vöröskereszt alapszervezet és Gönyű Község Önkormányzata Gyereknapot tart 2018. május 19-én, 14.00 és 18.00 óra között a Polgármesteri Hivatal udvarán. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Tovább

2018. május 17-én, csütörtökön 9 órától a Széchenyi István Egyetem Távközlési Tanszéke és TAI-s Önképző Köre (TÖK) szakmai szimpóziumot rendez a Távközlési Világnap alkalmából.

Tovább

Amint megalakul az új magyar kormány, megtartotta első ülését, azonnal benyújtják az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás tervezetét - mondta Orbán Viktor kormányfő.

Tovább