Bakonyszentlászló Község Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tart 2018. október 19-én, pénteken 15.00 órai kezdettel.

Tovább

Vadonatúj, 400 méter hosszú futópályát adtak át Gyirmóton. A futókör a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében nyert támogatásból, és az önkormányzat 8,8 millió forintos anyagi segítségével készült el.

Tovább

Pannonhalma Város Önkormányzata mindenkit szeretettel vár 2018. október 19-én, 16 órai kezdettel az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékére rendezett ünnepségen. Helyszín: Kazinczy Ferenc Művelődési Ház.

Tovább

Az előttünk álló évek egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy minél többen szerezzenek digitális ismereteket – hangzott el Győrött az új digitális élményközpont, a MobilITy-Győr átadásán. Palkovics László, szakminiszter úgy fogalmazott: nem kell félni a robotoktól, hiszen ők nem elveszik a munkánkat, hanem segítik azt. A MobilITy egy olyan élményközpont, ahol játszva lehet tanulni, és megismerni a digitális világot.

Tovább

Az előttünk álló évek egyik legfontosabb feladata az lesz, hogy minél többen szerezzenek digitális ismereteket - hangzott el Győrött, az új digitális élményközpont, a MobilITy-Győr átadásán. Minderről a Hír TV is beszámolt híradójában, 18:24 perctől.

Tovább

A központ legfontosabb célja, hogy egyre több informatikus legyen Magyarországon, ehhez pedig már gyermekkorban le kell tenni a szükséges alapokat - hangzott el az Echo TV Híradójában. A teljes riport 14:56 perctől tekinthető meg.

Tovább

Győr az első, s majd Budapest és Debrecen követi, ahol hivatalosan is megnyílt a Mobility, vagyis a digitális élményközpont.

Tovább

Vasárnap ünnepélyesen is átadják a Mobility Digitális Élményközpontot.

Tovább

A jövő legfontosabb feladata, megőrizni Győr vezető gazdasági szerepét, ehhez pedig szükség van a jó tanárokra és az erős szakképzésre is. Erről beszélt Kara Ákos államtitkár pénteken, a Szent-Györgyi Iskola rendezvényén, melynek keretében hivatalosan átadták az intézmény, 50 millió forintból felújított villamos hálózatát. Kara Ákos kiemelte, a Szent-Györgyiben olyan tudást és hivatást kapnak az ott végzettek, amire nagy szüksége van Győrnek és az országnak.

Tovább

Katonai tiszteletadás mellett, Áder János köztársasági elnök jelenlétében ünnepélyesen felvonták a nemzeti lobogót az 1848-49-es forradalom és szabadságharc évfordulóján, az aradi vértanúk emléknapján szombat reggel az Országház előtt, a Kossuth téren. A kegyelet kifejezéseként Magyarország lobogója egész nap félárbócon marad a nemzeti gyásznapon.

Tovább