Hagyomány már, hogy a kiválóan teljesítő diákokat élménnyel ajándékozza meg a Győri Tankerületi Központ, megköszönve ezzel egész éves szorgalmas munkájukat. Hétfőn este a Győri Balett előadása köszöntötte a kiváló diákokat.

Tovább

14. alkalommal rendezte hagyományos Országos Találkozóját a győri Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény. A szerdai eseménynek a Széchenyi István Egyetem sportcsarnoka adott otthont, a rendezvény tematikája pedig ezúttal a színház világa volt. Egy nemzetközi szakmai konferencia is zajlott a találkozóval párhuzamosan. Az ország számos pontjáról és a határon túlról is érkeztek szociális szférában dolgozó szakemberek.

Tovább

203 tanulót, szüleiket és tanáraikat látta vendégül a Győri Nemzeti Színházban a Győri Tankerületi Központ. A Kiválók a Kiválóknak nevet viselő rendezvény egyfajta ajándék azoknak a diákoknak, akik városi, regionális és országos tanulmányi versenyeken kimagasló eredményt értek el. A műsort a Győri Tánc- és Képzőművészeti iskola és a Győri Balett szolgáltatta.

Tovább

Június 9-én, 10 órai kezdettel kerül megrendezésre a Romándról elszármazottak és Romándon élők találkozója és családi napja.

Tovább

2018.máj. 30. Hegysori Tavasz Tápon

2018. június 2-án, 14 órai kezdettel kerül megrendezésre Tápon a Hegysori Tavasz elnevezésű rendezvény. Táp Község Önkormányzata és a Táp Fejlődéséért Alapítvány sok szeretettel vár minden érdeklődőt.

Tovább

2018.máj. 29. Falunap Gyömörén

Az önkormányzat idén is megrendezi a gyömörei Falunapot, "Hurrá, itt a Nyár!" elnevezéssel. A szokásokhoz híven idén is igyekeznek mindenkit megszólítani, fiatalokat és időseket egyaránt, ezért rengeteg színes programmal készülnek. A rendezvény helyszínéül a gyömörei Kultúrház mögötti tér szolgál. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt a szervezők!

Tovább

Sok szeretettel várnak minden gyermeket és szüleiket az ez évi Városi Gyereknapra június 2-án, szombaton. A gyerekeknek számos programmal, köztük ügyességi feladatokkal, sétakocsikázással, légvárral, meseszínházzal és sok más érdekességgel készülnek a szervezők.

Tovább

2018.máj. 25. Falunap lesz Lázin

2018. május 26-án Falunapot tartanak Lázin, ahová szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Honvéd Hagyományőrző Egyesületek a Magyar Hősök Emlékünnepe alkalmából ökumenikus istentisztelettel és koszorúzással egybekötött ünnepséget tart ma 14 órai kezdettel. Helyszín: Győr, a Radó-szigeten állított hősi emlékmű. Ünnepi beszédet mond Dr. Fekete Dávid, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Tovább

2018. május 26-án, 15 órától kerül megrendezésre a Gyermeknapi családi délután Győrságon, ahová szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább