Tovább

 

 

Tovább

Ökumenikus adventi alkalmakra várnak mindenkit a gönyűi evangélikus-református templomba. Legkedvesebb karácsonyi énekeik, versek, gondolatok hangzanak fel.

Tovább

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint szó sincs a migráció megszűnéséről, bár a szíriai, iraki háborús övezetekből Európába érkezők száma csökken, többen jönnek Pakisztánból, Bangladesből és Fekete-Afrika sok országából.

Tovább

Eddig több mint 2,2 millióan küldték vissza a nemzeti konzultációs kérdőívet - közölte Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tovább

A Pannonhalmi Szent Márton Borrend november 25-én tartotta új borrendi tagjainak avatási ünnepségét, s ekkor került sor a 2017. évi Pannonhalmi Szent Márton Napi Újborverseny eredményhirdetésére is. A rendezvényen köszöntőt mondott Kara Ákos államtitkár, országgyűlési képviselő, az ünnepség fővédnöke.

Tovább

Jövő év közepére megoldódhat a falura zúduló csapadékvíz elvezetése. A beruházás teljes költsége 110 millió forint.

Tovább

A közelmúltban tisztújítást tartottak megyénk legnagyobb politikai közösségében, a Fideszben. A megyei küldöttek ismét Kara Ákos választották meg a Fidesz megyei elnökének.

Tovább

Hétfő délelőtt ünnepélyes keretek között letették az Árpád Parkolóház alapkövét. A fejlesztés a „Kerékpáros és parkolási infrastruktúrafejlesztés Győrben” című TOP projekt keretében valósul meg. A nagyszabású beruházás Európai Uniós támogatással és a város hozzájárulásával összesen 1,7 milliárd forintból épül meg. A modern létesítmény egy speciális, „zöld tetővel” és a Győri Balett új próbatermével válik majd teljessé.

Tovább

November 25-én, 14:30 órai kezdettel került sor az Idősek Estje elnevezésű programra a szerecsenyi Faluházban. A rendezvényen a 65 év feletti lakosokat köszöntötte Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője.

Tovább