Nekünk nem szabad feledni! címmel ünnepi megemlékezés kezdődik az 1956-os forradalom és szabadságharc emlékére október 22-én (kedden) 17 órakor a József Attila Művelődési Házban (Győr, Móra park 1.). A műsorban közreműködik a Hangraforgó együttes és Jáger András színművész.

Tovább

Pannonhalmán, a Kazinczy Ferenc Művelődési Házban ünnepi megemlékezést tartanak az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulóján, 2019. október 22-én, kedden 16.30-tól. A műsorban közreműködnek a Szent Benedek Általános Iskola 8. osztályos diákjai.

Tovább

2019. október 22-én 17.00 órától ünnepi megemlékezést tartanak Écsen, a Művelődési Házban. Műsort adnak az Általános Iskola diákjai. Ünnepi beszédet mond Dr. Szabó Norbert polgármester.

Tovább

Ünnepi megemlékezés az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából. Az ünnepi műsort a Szent László Általános Iskola diákjai adják elő. Időpont: 2019. október 22-én 14.30. Helyszín: Bakonyszentlászló, Művelődési Ház.

Tovább

A Nyúli Polgári Kör az idei évben is megtartja hagyományos megemlékezését és mécses gyújtását az 1956-os forradalom és szabadságharc hőseinek tiszteletére. Időpont: 2019. október 22. (kedd) 16.00 óra. Helyszín: Nyúl, Pilinszky János Általános Iskola.

Tovább

2018 áprilisában átadtuk a Nyúl és Győrújbarát határán található Lila-hegyi Kilátót. A geodéziai mérőtoronyból újjáépített 14 méteres építmény azóta rendkívül népszerű a túrázók körében. A napokban újabb fejlesztéseket kapott a kilátó melyek az idelátogatók igényeire lettek szabva.

Tovább

Nyúl községben csütörtökön letettük a Győrt Pannonhalmával összekötő kerékpárút alapkövét. A beruházás a Modern Városok Program keretében jöhet létre.

Tovább

Megkezdődött a 8311-es jelű, Nyúl települést Győr-Ménfőcsanakkal összekötő út harmadik, leghosszabb szakaszának felújítása a nyúli Szurdik csomóponttól a győrújbaráti Kontra-sarokig. A felújítás a Magyar Kormány döntése után a Modern Városok Program keretében valósulhat meg.

Tovább

Második ütemben a lila-hegyi kilátó belső részét tették rendbe: a Kisalföldi Erdőgazdaság Zrt. tavaly újította fel a nyúli létesítményt külső faelemekkel, most a környezethez illeszkedő teret és éjszakai világítást kapott.

Tovább

A legjobbiskola.hu portál közzétette a 2019-es középiskolai rangsort, melyet az elmúlt öt év érettségi és a kompetencia felméréseinek eredményei alapján állítottak össze. A jó hír, hogy a szakközépiskolák listáját Győr vezeti.

Tovább