Az "európai egyesült államok" létrejötte azt jelentené, hogy "nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz" bevándorlóországgá tett Magyarországgal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Magyar Tudományos Akadémián, az Igazságügyi zsebtörvénytár című kiadvány bemutatóján.

Tovább

Az ország biztonsága, illetve Győr és környékének további fejlődése a parlamenti választások tétje. Ezt mondta a Győr+ Híradónak Kara Ákos államtitkár.

Tovább

A külső felújítás után hamarosan kezdődik a nővérszálló belső felújítása is. Dr. Tamás László János, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója, Csordás Adrienn ápolási igazgató és Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő a közelmúltban jelentették be, hogy még az idén megkezdődik az adyvárosi tízemeletes nővérszálló belső felújítása.

Tovább

2018. március 10-én, 17 órai kezdettel kerül sor a kajárpéci Kultúrházban a X. Sokoró Térségi Otelló Borversenyre. A versenyen otelló borokkal lehet részt venni, egyéb vörösborokkal max. 20% házasítás megengedett.

Tovább

Eljött az ideje, hogy érdemi tárgyalások kezdődjenek a határvédelemre fordított pénzekről, ugyanis Magyarország több mint egymilliárd eurót költött az európai határok megvédésére. Ezzel "nemcsak magunkat, hanem Európát is védjük" - mondta a Brüsszelben a Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.

Tovább

Meg kell óvni Magyarországot attól, hogy bevándorlóországgá váljon, ez az áprilisi parlamenti választás tétje - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Eger Televíziónak adott keddi interjúban.

Tovább

Orgonaszentelési ünnepséget tartottak vasárnap délelőtt a győri Evangélikus Szigetben található, Öregtemplomban. Az épületegyüttessel együtt ugyanis megújult az 1926-ban készült hangszer is. Az Insula Lutherana teljes rekonstrukcióját a kormány kiemelt beruházásként, közel 5 milliárd forinttal támogatta, Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő közbenjárásával.

Tovább

Simon Róbert Balázs és Kara Ákos a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjei Győrben elsőként adták le a választási induláshoz szükséges ajánlásokat kedden délután a választási irodában.

Tovább

Február 18-án, vasárnap 10 órai kezdettel került sor az Insula Lutherana épületegyüttes részét képező Öregtemplom orgonaszentelési ünnepségére. A helyreállított orgonát Szemerei János püspök szentelte fel. Az eseményen köszöntőt mondott Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, az NFM államtitkára, dr. Somogyi Tivadar Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, Mészáros Tamás, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület felügyelője és Csorba János, a Győri Evangélikus Egyházközség igazgató-lelkésze.

Tovább

Nekünk Magyarország az első - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elmondott évértékelőjében.

Tovább