A 4 Évszak Fesztivál nyári programsorozatának zárásaként rendezi meg Győr városa a legforróbb évszakot búcsúztató szuperkoncertet. A nagyszabású esemény fergeteges hangulatot és szórakozást ígér a győrieknek és az idelátogatóknak. Eső esetén a programot augusztus 24-e helyett augusztus 25-én tartják meg.

Tovább

2018. augusztus 24. és 26. között a pannonhalmi bencés monostor máskor zárt terei megnyílnak. Az Arcus Temporum fesztiválon a zene, az irodalom, a kiállítás és spiritualitás kerül kapcsolatba egymással.

Tovább

Gyömöre Község Önkormányzata szeretettel vár mindenkit Szent István királyunk tiszteletére és az új kenyér megáldására rendezett ünnepi szentmisére 2018. augusztus 20-án, 17 órai kezdettel a Római Katolikus Templomba.

Tovább

Bor és gasztronómia bizony kéz a kézben jár és nincs ez másképp Győrben sem, a Győri Bornapok nívós fesztiváli világában. A legjobb térségi borok és a legfinomabb ételek már önmagukban is komoly csáberővel bírnak, de ha mindez még fantasztikus programkavalkáddal is párosul akkor kétségtelen, a Négy Évszak Fesztivál nyári záróeseményén, a Győri Bornapokon a helyünk!

Tovább

Augusztus 20-án országalapításunk és az új kenyér ünnepén mindenkit szeretettel várnak a 11 órakor kezdődő ünnepi szentmisére és kenyérszentelőre, majd az azt követő hagyományos baráti beszélgetésre, lilahagymás zsíroskenyérrel és egy pohár borral az önkormányzati hivatal dísztermébe.

Tovább

2018. augusztus 20-án, 14 órai kezdettel Nyárbúcsúztató főzőversenyt tartanak Bakonyszentlászlón, a Vak Bottyán Parkban. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

2018. augusztus 11-én, 8.00 órai kezdettel kerül megrendezésre a 19. Győrsági Lovas-Falunap. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

Pannonhalma immár 5. éve várja az érdeklődőket és a város lakosságát augusztus 19-én a Szent István Napra. Számos érdekes és látványos programmal és közkedvelt előadókkal szórakoztatják majd a program résztvevőit.

Tovább

2018.08.18. 10.00 órától veszi kezdetét a Gyógynövénynapok. A rendezvény során a gyógy- és fűszernövényekhez kapcsolódó ismeretterjesztő és kézműves foglalkozásokkal várják a kedves vendégeket.

Tovább

Az écsi Római Katolikus Egyházközösség nagy szeretettel hív és vár mindenkit Nagyasszonyunk ligetében tartandó Ünnepi Szentmisére és Körmenetre 2018. augusztus 15-én, 18.00 órakor.

Tovább