Ünnepélyes keretek között tették le csütörtökön a 83–as számú főút győri bevezető szakaszának és a főút kétszer kétsávosításának alapkövét. A Metro csomópontnál már hetek óta dolgoznak, míg a Győr és Pápa közötti 36 kilométeres szakasz bővítése a tervek szerint 2019 első félévében indul. Az alapkőletételen Győr mindkét országgyűlési képviselője, Kara Ákos és Simon Róbert Balázs is azt hangsúlyozta, a 83–as út fontos kapocs Győr és Pápa között, ezért annak fejlesztése az egész régió érdeke.

Tovább

Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola címet kapott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium pályázatán a Deák Ferenc Közgazdasági Szakgimnázium.

Tovább

Október 28-án 10 órai kezdettel került sor az 1956-os emlékmű avatására Tényőn. Beszédet mondott Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője és Varga Gábor polgármester.

Tovább

Brüsszel a Soros-terv végrehajtásán dolgozik, fel akarják gyorsítani a betelepítéseket, amíg azonban a Fidesz-KDNP kormányoz, nem fogjuk hagyni, megvédjük a magyar emberek biztonságát – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet pénteken tartott Győrben Simon Róbert Balázs és Kara Ákos.

Tovább

Az M83-as főút kétszer kétsávosra bővítésének alapkőletételét tartották tegnap Győrben. Az eseményen elhangzott: 2500 milliárd forintot fordít a kormány a közúthálózat fejlesztésére 2022-ig.

Tovább

Sorra megvalósulnak azok, a térség gazdaságának további fejlődését szolgáló beruházások, amelyeket a kormány ígért Győrnek és a régiónak – mondta Kara Ákos államtitkár, országgyűlési képviselő a Győrt Pápával összekötő kétszer kétsávos főút alapkőletételén csütörtökön.

Tovább

1956-os emlékművet avatnak Tényőn, október 28-án szombaton 10:00 órakor. A vendégeket köszönti Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője és Varga Gábor, a község polgármestere.

 

Tovább

Jövő tavaszra elkészül a nyúli elkerülő út 200 millió forintból. A beruházással tovább fejlődhet a helyi ipari park. Kara Ákos államtitkár, országgyűlési képviselő elmondta: a lakók két éve keresték meg a problémával, és nagyon sokat dolgozott azért, hogy a kedvező kormánydöntés megszülethessen.

Tovább

Tavaszra teljesen megújul az Ifjúság körút, jelenleg is gőzerővel zajlanak a munkák a forgalmas utcában. Ahogy arról korábban beszámoltunk, 200 millió forintos állami forrásból a körút felújításának második üteme zajlik ősz eleje óta. Most a közműcserék zajlanak az érintett szakaszon, az útfelújítás majd csak ezek után indulhat, a tervek szerint valamikor tél elején. Az Ifjúság körút felújítása a város és a térség kiegyensúlyozott fejlesztését szolgálja, a beruházás révén a lakótelepi környezet is tovább fejlődhet.

Tovább

Az európai belbiztonsági helyzet romlása ellenére az unió intézkedései az illegális migránsok befogadását ösztönzik - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

Tovább