Április 28-án kerül megrendezésre a XXI. Vadvirág kupa tehetségkutató lovasverseny. A rendezvény helyszínéül a szervező iskola, azaz a győri Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium lovas pályái szolgálnak.

Tovább

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió ahelyett, hogy - tanulva az illegális bevándorlással összefüggő 2015-ös eseményekből - megerősítette volna a külső határait, a mai napig azon "mesterkedik", miként tudná Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy "álljon be a sorba", fogadjon be migránsokat.

Tovább

2018.ápr. 20. Kísérletbazár 2018.

Április 27-én, 9.00 és 15.00 óra között rendezik meg a 2018-as Kísérletbazárt a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

 

Tovább

A kormányt kötelezi a választók döntése - jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról szólva M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Tovább

Párhuzamos interjú Kara Ákossal és Simon Róbert Balázs újjáválasztott országgyűlési képviselőkkel.

Tovább

2018. április 14-én 17 órai kezdettel kerül sor Babos Ágnes festőművész önálló kiállításának ünnepélyes záró rendezvényére.

Tovább

2018. április 13-án, 17:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a 2018-as Szakmák Éjszakája a Győri Műszaki Szakképzési Centrum szervezésében.

Tovább

Elsöprő győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az országgyűlési választásokon. Rekord magas részvétel mellett a kormánypártok a szavazatok közel 49 százalékát szerezték meg, ezzel jelen állás szerint a Fidesznek kétharmados többsége lesz a Parlamentben.

Tovább

Köszönöm a támogatásukat!

Köszönöm, hogy újra bizalmat szavaztak nekem azért, hogy folytathassam a munkát Győr és a vidéki települések fejlesztéséért!

Köszönöm a személyes támogatásuk mellett, a facebook oldalamra küldött biztatásokat, gratulációkat, hozzászólásokat.

A siker közös! Közösen értük el a jó eredményt a vasárnapi sorsdöntő választáson!

 

 

Tovább

 

 

Tovább