December 9-én kerül megrendezésre Tápszentmiklóson a Nyugdíjasnapi ünnepség, ahol köszöntőt mond Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője. Műsorral készülnek többek között az óvodások és az általános iskola diákjai.

Tovább

Karácsonyvárás idején számos programmal várja a Pannonhalmi Főapátság a családokat.

Tovább

Az épületegyüttest a tervek szerint 2018 tavaszán adják át, novemberben fontos mérföldkőhöz érkezett az építkezés.

Tovább

A kormány szombaton köszönetet mondott a nemzeti konzultációban részt vett minden állampolgárnak, akik a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerint ezzel a demokratikus párbeszédet erősítették Magyarországon.

Tovább

 

 

Tovább

2017.dec. 01. Advent Győrben

Decemberben ismét ünnepi fénybe burkolózik a város. Győr a hagyományoknak megfelelően idén is varázslatos környezetben, különleges kulturális és gasztronómiai programkínálattal várja az érdeklődőket.

Tovább

A Pipacs Egyesület advent első vasárnapján, december 3-án várja a város lakosságát a Daloló Betlehem című rendezvényre, melynek keretein belül ünnepélyesen átadásra kerül a templombástyánál felállított szabadtéri betlehem.

Tovább

Adventi gyertyagyújtást szerveznek Gönyűn négy héten keresztül. Az első gyertya meggyújtására a Háry Dezső téren kerül sor december 3-án, 17 órai kezdettel.

Tovább

A Soros György által támogatott szervezetek az elmúlt két évben mindent elkövettek Budapesten, Brüsszelben és Berlinben azért, hogy megváltoztassák Magyarország migrációval kapcsolatos álláspontját, és bevándorláspártivá tegyék az országot - mondta a Miniszterelnökséget vezető Lázár János a 105. Kormányinfón, amelyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.

Tovább