Bakonyszentlászló Község Önkormányzata szeretettel vár minden érdeklődőt Falunapi rendezvényére.

Tovább

Győrasszonyfa Község képviselő testülete 2018. június 23-án "Testvértelepülések találkozója Győrasszonyfán 2018" elnevezésű rendezvényt szervez, a szerbiai Temerin és a szlovákiai Felbár községek részvételével.

Tovább

Az idei Múzeumok Éjszakája a digitalizáció és a tudomány kapcsolatát térképezi fel. LEGO-robot programozás, "robotsimogató" foglalkozások, csillagászati távcsöves észlelés a tetőteraszon. Természetesen idén sem maradnak el a látványos kísérleti bemutatók a Mobilisben.

Tovább

Écs Község Önkormányzata tisztelettel meghívja a lakosságot és a településről elszármazottakat 2018. június 24-i Hősök Vasárnapja ünnepi rendezvényre.

Tovább

A győri országgyűlési képviselőt harmadszor választották újra és másodszor kérték fel államtitkárnak.

Tovább

A IV. Gyermek Táncfesztivál magyar professzionális együttesekkel, külföldi produkciókkal, gyermekelőadásokkal várja az érdeklődőket 2018. június 19. és 22. között.

Tovább

A XIV. Magyar Táncfesztivál a hazai táncművészet (balett, kortárs tánc, néptánc) szinte teljes palettáját vonultatja fel 2018. június 18. és 24. között, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

A zenei rendezvény mottója: Megbékélés a zenében. A 2018. évi pannonhalmi programok vezérgondolatához igazodva a hétköznapokra szervezett sorozat korántsem hétköznapi, ugyanis 20-21. századi zeneszerzők tisztelegnek műveikkel az orgonairodalom fénykorának zsenijei előtt.

Tovább

2018.jún. 12. Nyárnyitó hétvége

A Négy Évszak Fesztivál ingyenes Nyárnyitó koncertje a hagyományokhoz híven idén is fergeteges bulival várja a győrieket és a városba látogatókat egyaránt. Idén rendhagyó módon két koncerttel kezdődik a nyár, június 15-én a Magna Cum Laude Lugosi Dániel Ali klarinétművésszel és Kökény Tamás nagybőgő-virtuózzal áll a színpadra. Másnap, június 16-án a Kowalsky meg a Vega koncertjével folytatódik a jó hangulat. A péntek estét hatalmas tűzijáték zárja le. Helyszín: Dunakapu tér

Tovább

2018. június 16-án, szombaton kerül megrendezésre a Falunap Kajárpécen. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább