Ebben az évben 2 naposra bővült az immár ötödik Pannonhalmi Bornap. Október 5-én pénteken az Esti Egyenleg fellépése adja meg a hangulatot a Herold pincében. Október 6-án pedig a Főtéren várják különböző érdekes programokkal, közismert előadókkal az érdeklődőket.

Tovább

Széleskörű összefogás alakult ki Győr sikere érdekében, amely nem véletlenül állítja magáról: Mi vagyunk az áramlás!

Tovább

Több mint 33 millió forint kormányzati támogatásból átépült a háziorvosi rendelő és a védőnői tanácsadó helyiség Felpécen.

Tovább

Győrújbarát és a Magyar Kormány közös munkájának sikere, hogy megújult a korábban rendkívül rossz állapotú Fő utca.

Tovább

Szeptember 16-án tartják Győrben is a Kulturális Örökség Napját, a Rómer Múzeum által szervzett programok három helyszínen lesznek megrendezve. A programokon a részvétel ingyenes.

Tovább

Magyarország nem fog engedni a zsarolásnak. Magyarország védeni fogja a határait, védeni fogja a demokrácia európai értékét. Ha kell, Önökkel szemben is - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Parlament keddi plenáris ülésén, a magyar jogállamisági helyzetről szóló Sargentini-jelentésről folytatott vitában.

Tovább

Kormányzati döntés után jelentős beruházás kezdődött a marcalvárosi iskolában. Ez a beruházás közel 370 millió forint összegű fejlesztést jelent Marcalváros számára. A beruházás legnagyobb része energia- és fűtéskorszerűsítés, de megújul az iskola villamossági hálozata is. A leglátványosabb része a munkának az iskola külső hőszigetelést követő újrafestése lesz.

Tovább

Átadták a Napraforgó Óvodát Écsen. A beruházás összege több mint 109 millió forint volt, a tornaszoba, továbbá a sószoba önkormányzati pénzből, a két csoportszoba és a kiszolgálóberendezések megújítása pályázati pénzből valósult meg. A TOP-os pályázati támogatás 51 millió forint, az önkormányzat része 58 millió forintot tett ki. A megszépült, kibővült óvodát Mondovics László polgármester és Kara Ákos államtitkár adta át.

Tovább

2018.szept. 07. Retro Véradás

2018. szeptember 8-án 09.00 és 18.00 óra között véradást tartanak Győrben, a Magyar utca 8. szám alatt.

Tovább