Az épület tetőzet és homlokzati hőszigetelése révén nemcsak gazdaságosabbá, de szebbé, otthonosabbá is vált a bölcsőde. Megújult az udvar és új bútorok is gazdagítják az intézményt.

Tovább

17 új Mercedes busszal bővült a győri járműpark, amelyek alacsony padlómagasságú, klímával és a legkorszerűbb technológiával felszerelt autóbuszok. Az év során további 22 csuklós busz is érkezik városunkba.

Tovább

Nagy sajtóérdeklődés mellett meghirdette programját pénteken a városháza előtt dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Tovább

2019.dec. 24. Karácsony 2019

Óriási tétje lesz a január végi győri polgármester választásnak, az a fő kérdés, hogy folytatódik-e a fejlesztő munka vagy örökös vita és veszekedés költözik városba.

Tovább

Dr. Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő javaslatára a jövő évtől Győrben megszűnik a garázsok és a kisebb, magánszemélyek tulajdonában álló üdülőházak adója. Kezdeményezésére egyhangúlag módosította a közgyűlés az építményadóról szóló törvényt.

Tovább

Pusztai Csaba szobrászművész egy év alatt készítette el azt a betlehemet, amely az idéntől minden adventi időszakban Adyváros ékessége lesz.

Tovább

A 2019-es esztendő a városfejlesztés szempontjából egy sikeres év volt, és a célunk az, hogy 2020 még sikeresebb legyen – jelentette ki dr. Fekete Dávid és Radnóti Ákos azon az eseményen, amelyen az év értékelése mellett a sajtó munkáját is megköszönték. Az alpolgármesterek január 26-ra is előre tekintettek.

Tovább

Győr az elmúlt években folyamatosan és gyorsan fejlődött. Országgyűlési képviselőként magam is mindent megtettem, hogy ez így legyen. Nemrégiben adtuk át a megújult Vásárcsarnokot új parkolóházzal és jelenleg is épül a sokak által nagyon várt új kórházi parkoló is.

Tovább

A faültetési program keretében 2019-ben több mint 1100 fát és 120 cserjét ültet el a város, amelynek keretében az önkormányzat egyéni választókerületi képviselői a jégpálya mellett ültettek csemetéket. Dr. Dézsi Csaba András kezdeményezi, hogy a jövőben minden megszületett győri gyermek családja igényelhessen egy fát, amit a saját lakókörnyezetükben ültethetnek el.

Tovább