Kara Ákos, infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár az MTV 'Ma reggel' című műsorában nyilatkozott a fogyasztóvédelmi vizsgálatokkal kapcsolatos eredményekről.

Tovább

Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője fogadóórát tartott tegnap Szerecsenyen és Kajárpécen. A mai nap folyamán, 17 órai kezdettel a győri Erzsébet Ligeti Óvoda Szivárvány Tagóvodájában kerül sor a következő fogadóórára.

Tovább

2016 novemberében született meg az a kormányzati döntés, miszerint Bőny 6 utcájának burkolatát hozhatja rendbe 44,22 millió forintból. A kormányzati támogatás megszerzésében jelentős szerepet játszott Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője. A felújított utcák átadására május 12-én kerül sor 10 órai kezdettel. Az ünnepélyes átadáson köszöntőt mond Kara Ákos.

Tovább

Annyira kátyús Győrújbaráton a Fő utca, hogy szinte csak a közepén lehet menni autóval, ami persze az egymással szemben haladók miatt veszélyes. Ezért jó hír, hogy még idén felújítják a falu határától a kontrasarokig. Az onnan Nyúl felé vezető rész megújítása pedig jövőre kezdődhet el.

Tovább

Egyebek mellett mosószereket, mosogatószereket, öblítőket és fogkrémeket vizsgál a fogyasztóvédelmi hatóság. A szakemberek folyamatosan ellenőrzik a termékek minőségét annak érdekében, hogy a silány és rosszabb minőségű áruk lekerüljenek a polcokról. Az eddigi vizsgálatok során, fogkrémeknél találtak szabálytalanságot a szakemberek.

Tovább

Átlépte az egymilliót az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs kérdőívek száma - közölte Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára sajtótájékoztatóján.

Tovább

Újraválasztását követő ünnepélyes eskütétele alkalmából elmondott beszédében drámai mértékűnek nevezte a politikai közbeszéd állapotának romlását Áder János köztársasági elnök, ezért az 1867-es kiegyezést ajánlotta követendő történelmi példaként.

Tovább

Ha a kormányét nem, milliónyi magyar ember szavát biztosan meghallja majd Brüsszel, ezért fontos, hogy minél többen vegyenek részt a Nemzeti Konzultációban. A konzultáció részeként országos fórumsorozatot indított a Fidesz, ennek egyik állomása csütörtökön, Nyúlon volt, ahol dr. Bakondi György a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, Kara Ákossal, a térség országgyűlési képviselőjével tartott előadást a résztvevőknek.

Tovább

Jó megállapodást kötött Győr és a magyar kormány. Alapos előkészítés után olyan kezdeményezések kerültek végül a megállapodásba, amelyek nem csak a város, hanem az egész térség számára sokat jelentenek és a vidéki településen élő emberek mindennapjait is segítik.

Tovább