Győrben az emberek valós veszélynek érzik a bevándorlást, mindannyian emlékszünk arra, hogy évekkel ezelőtt több ezren haladtak át a városon olyanok, akikről nem tudtuk, kicsodák, honnan jönnek, hová tartanak, mit akarnak, ez pedig félelmet keltett az itt lakókban – interjút adtam a Győr Plusz Médiának.

Tovább

A jövőnkről és a biztonságunkról szól a május 26-ai, európai parlamenti választás, erről adtam interjút a Győr Plusz Médiának, amikor Borkai Zsolt polgármesterrel támogató aláírásokat gyűjtöttünk a vidéki buszpályaudvarnál.

Tovább

Az idén már hatodszorra megszervezett Kísérletbazárra 26 csapat regisztrált az ország minden szegletéből. Ezek többsége középiskolai csapat volt, de akadt köztük egy-két általános iskolás is. Nem túlzás, hogy ország legkreatívabb, leginkább kísérletező kedvű, tudomány iránt legjobban érdeklődő fiataljai gyűltek össze egy helyen. Az egész napos rendezvény egyszerre tudományos ismeretterjesztő esemény, pályaorientációs nap, tehetségbörze és egyben verseny is a csapatok között.

Tovább

Kezdődik a nagyhét, amely a húsvétban teljesedik majd ki. Ennek liturgikus nyitányát Pannonhalmán rendhagyó helyszínen ünnepelte vasárnap szentmisével a bencés szerzetesközösség, a gimnazisták és a lelkigyakorlatozó fiatalok – összesen mintegy 450-en.

Tovább

A rekonstrukciós képek Győr városát mutatják be az 1598-as ostrom utáni újjáépítést követően.

Tovább

Az emberek többsége elutasítja a migrációt és támogatja Orbán Viktor miniszterelnök, a bevándorlás megállításáért meghirdetett hétpontos programját. Erről adtam interjút a Győr Plusz Médiának, amikor a támogató aláírásokat gyűjtöttük Adyvárosban.

Tovább

Jól haladnak a munkák az 1-es számú főúton, a likócsi körforgalom és az Ipar utcai csomópont között, elkészült a csatorna feletti új híd is – tájékoztatott a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Tovább

A TV2 Tények is beszámolt a családok, vásárlók biztonsága érdekében végzett húsvét előtti fogyasztóvédelmi ellenőrzésekről.

Tovább

A kormány számára kiemelten fontos a családok biztonsága, a vásárlók megtévesztésének kiszűrése, ezért húsvétig fokozottan ellenőrzik a fogyasztóvédők az ünnepi szezonális termékeket, a sonkákat, a csokoládé figurákat és a pálinkákat – az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) infokommunikációsért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkáraként a húsvéti kiemelt fogyasztóvédelmi ellenőrzésről tartottam sajtótájékoztatót Budapesten.

Tovább

Nem csupán a magyar fogyasztókért, hanem egész Európában sokat tesz a vásárlókért hazánk fogyasztóvédelmi intézményrendszere. Tavaly az Európai Unióban a harmadik leghatékonyabb tagállamként gondoskodtunk arról, hogy veszélyes termékek ne kerüljenek az egyes országok fogyasztóinak kosarába, ehhez a magyar hatóság kellő hatékonysággal, időben értesítette az uniós társszervezeteket.

Tovább