Óriáskerék, korcsolyapálya, fényfestés, rengeteg meghitt program, és Közép-Európa egyik leghangulatosabb karácsonyi vására szerepel az Advent Győrben programján.

Tovább

Egy közel 13 millió forint értékű robotot ajándékozott az IGM Robotrendszerek Kft. a győri Lukács Iskolának. A hat tengelyes hegesztőszerkezetet péntek délelőtt adták át, ünnepélyes keretek között.

Tovább

Csütörtökön, az Idősek Világnapja alkalmából ünnepséget tartanak Győrságon. A tavalyi évhez hasonlóan idén is ünnepi műsorral kedveskednek a megjelenteknek.

 

Tovább

Kormányzati, megyei önkormányzati és a gönyűi összefogásnak köszönhetően, jelentős energetikai korszerűsítés valósult meg Gönyűn.

Tovább

A héten indul a gyermekes családok támogatásáról és védelméről szóló nemzeti konzultáció, a posta a napokban megkezdi a kérdőívek kézbesítését - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériuma család- és ifjúságügyért felelős államtitkára hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.

Tovább

Pénteken rendezik meg a Tápi Márton Napot. A Tápi játékvár Óvoda, a Tápi Szentháromság Római Katolikus Plébánia és a Táp Fejlődéséért Alapítvány szervezésében 16:30-tól várják az érdeklődőket a Katolikus templom előtt.


Tovább

2018.okt. 29. Bővül a CSOK

A kétgyermekes családokra is kiterjesztik a 10 millió forintos kedvezményes kamattámogatású kölcsönt, a háromgyermekeseknél pedig a kölcsönfelvétel lehetőségét 15 millió forintra emelik meg - jelentette be a családok otthonteremtési kedvezményéről (csok) szóló kormánydöntést ismertetve Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter budapesti sajtótájékoztatóján.

Tovább

A Gönyűi Önkormányzat és a Magyar Vöröskereszt gönyűi szervezete közösen szervezte meg idén is az Idősek Napja alkalmából tartandó ünnepségüket.

Tovább

A Festészet napja alkalmából kiállítással egybekötött divatbemutatót rendezett a Kortárs Művészeti Panoráma a győri Múzeumházban. Kara Ákos államtitkár, országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket.

Tovább