A magyar Országgyűlés, Európában egyedülálló módon már most, nyár derekán elfogadta a 2020-as költségvetést. Erről beszélt Híradónknak Kara Ákos. Az országgyűlési képviselő szerint a jövő évi büdzsé a családok megerősítéséről, az elért gazdasági eredmények megvédéséről, az ország biztonságának fenntartásáról, valamint az adócsökkentésről szól.

Tovább

Továbbra is kiemelkedően teljesít a magyar gazdaság, a legutóbb mért adatok szerint 6, 1 százalékkal nőtt a hazai termelés. A Központi Statisztikai Hivatal mérései alapján több feldolgozóipari ágazat is hozzájárult a bővüléshez, a legnagyobb súlyú a járműipar növekedése, de más területeken is sikerült fejlődni.

Tovább

Szerda este a FIDESZ - KDNP bejelentette polgármester- és képviselőjelöltjeit.

Tovább

2019.júl. 05. Ravazdi Búcsú

Július 7-én, vasárnap 9.00 órától barátságos labdarúgó-mérkőzéssel kezdődik a Ravazdi Búcsú. Ugrálóvár, lovas körhinta és ügyességi népi fajátékok várják a legkisebbeket. Lesz kirakodóvásár, gyalogos zarándoklat és szabadtéri szentmise is.

Tovább

Július 7-én, vasárnap 15.00 órától kerül megrendezésre Mezőörs közösségépítő és közösségerősítő rendezvénye, a Búcsúi Falunap. Helyszín: a mezőörsi sportpálya és követlen környezete. Programok: néptánc bemutató, koncertek, labdarúgás, íjászat, gyerekprogramok…

Tovább

Kormányzati döntés értelmében 848 millió forintos turisztikai és barnamezős fejlesztések valósulhatnak meg Pannonhalmán, az egykori TSZ műhelyek területén.

Tovább

A Vaskakas Bábszínház immár 12. alkalommal rendezi meg a háromszoros kiváló minősítésű Győrkőcfesztivált. Az idei fesztivál a hetedhét művészet jegyében zajlik Győr belvárosában, a rakpartokon és a Radó-szigeten.

Tovább

2019.júl. 04. Falunap Pázmándfalun

Kispályás focival kezdik szombaton, július 6-án a Falunapot Pázmándfalun. Az egész napos rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

Július 6-án szombaton Falunapot tartanak veszprémvarsányban. 16 órától várják az érdeklődőket a Sportpályára.

Tovább

2019.júl. 02. Falunap Kajárpécen

Július 6-án, szombaton Falunapot tartanak Kajárpécen. A rendezvény egyben Testvértelepülési találkozó is, aminek keretében Nagyudvarnokról fogadnak vendégeket.

Tovább