Sajnálatos minden olyan döntés, amely megnyitja Európa határait az illegális bevándorlók előtt, ahogy ezt az új olasz kormány teszi, de Magyarország megvédi határait - jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az M1 aktuális csatornán vasárnap.

Tovább

A fiaim, a család és a helyi választókerületi munka. A jövőbeli terveimről beszéltem a Győr Plusz Médiának!

Tovább

Befejeződött a Szigethy Attila út felújítása. A korszerűsített és átalakított szakaszokat hetek óta használhatják az autósok, kedd délután pedig hivatalosan is átadtuk a fejlesztést.

Tovább

Győr egyik legforgalmasabb útja a Szigethy Attila út. Naponta közel húszezer jármű halad át rajta. Jó hír a közlekedőknek, hogy megújult a Kodály és Bartók utca közötti 800 méteres szakasza.

Tovább

A svéd modell óta tudjuk, hogy üzletileg is megéri bölcsődét nyitni, bármekkora is a település, hiszen az anya munkájával hozzájárul az állami javakhoz – mondja a szociológus. Egyre több kisközség gondolja ugyanígy, a közelmúltban két bölcsit is átadtunk Gyömörén, illetve Veszprémvarsányban.

Tovább

Ma 15 órától Ménfőcsanakon (X. Ménfőcsanaki Szüreti Mulatság) és Szabadhegyen (XXI. Szabadhegyi Szüret) is színvonalas szüreti programokkal várják az érdeklődőket.

Tovább

Érdekes falunapi és búcsúi programok várják most hétvégén a nyalkára látogatókat.

Tovább

Színes programokkal várják holnap a látogatókat Écsen. A falunap programjai között szüreti felvonulás, néptánc és népzenei műsorok, lövészverseny, gyermekprogramok, majd este 21 órakor tűzijáték várja az érdeklődőket.

Tovább

Elkészült a Kálmán Imre út folytatásában, az M19-es út felett átívelő, az egész kontinensen is kuriózumnak számító felüljáró, amely a gyalogosok és a kerékpárosok számára is biztonságos átkelést biztosít a gyorsforgalmi út felett.

Tovább

Borkai Zsolt polgármester és a Fidesz-KDNP pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjei a városrészekben találkoznak az ott élő győriekkel. A standoknál az eddigi eredmények, a jövő tervei és a város továbbfejlődése kerül a fókuszba.

Tovább