A szabadság kérdését érinti az Európai Unióban jelenleg folyó vita, amely arról szól, hogy mindenkinek kötelezően bevándorlóországgá kell-e alakulnia, vagy van szuverenitásuk a tagállamoknak, hogy nemet mondjanak erre a jövőre - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök az Echo Tv csütörtök esti műsorában sugárzott interjúban.

Tovább

Hétszázötven méter hosszban felújítják az Ifjúság körút 78-tól a Szigethy Attila útig tartó szakaszt. A munkálatok jelenleg is tartanak, jövő tavaszra várható a teljes befejezés.

Tovább

A fogadóórák pontos időpontja és helyszíne: december 7. 15:00 óra, Écs

Az écsi fogadóóra helyszíne az előzetesen meghirdetettől

eltér! Az új helyszín: Művelődési Ház (Kossuth Lajos u. 29.)

17:00 óra, Veszprémvarsány - Polgármesteri Hivatal (Kossuth Lajos u. 44.)

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk.

Tovább

Az Európai Parlament (EP) szakbizottságának ülésén Soros György partnerei hallgatják meg a milliárdos által finanszírozott szervezetek képviselőit - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth rádió 180 perc című műsorában.

Tovább

December 10-én, 17 órai kezdettel kerül sor a Széchenyi téren a második adventi gyertya meggyújtására. A rendezvényen köszöntőt mond Kara Ákos, győri országgyűlési képviselő.

Tovább

Minden adventi vasárnap 16:00 és 19:00 óra között a Faluházban és környékén műsorokkal, helyi termékekkel és meglepetésekkel várják a családokat Ravazdon.

Tovább

Az adventi időszakban számos programmal készülnek Tápon, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

December 9-én kerül sor az Évszakok Fesztivál téli rendezvényére, a Városi Karácsonyra Pannonhalmán. A rendezvényen köszöntőt mond Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője. Az érdeklődőket számos árus, kézműves és program várja majd a Fő téren.

Tovább

Minden idők legsikeresebb konzultációja zárult le az előző héten, minden korábbi részvételi rekord megdőlt - mondta a kormányszóvivő a postától származó végleges adatokra hivatkozva kedden Budapesten, sajtótájékoztatón.

Tovább

December 9-én kerül megrendezésre Tápszentmiklóson a Nyugdíjasnapi ünnepség, ahol köszöntőt mond Kara Ákos, a település országgyűlési képviselője. Műsorral készülnek többek között az óvodások és az általános iskola diákjai.

Tovább