Tovább

„Brüsszel a Soros-terv végrehajtásán dolgozik, fel akarják gyorsítani a betelepítéseket, de amíg a Fidesz-KDNP kormányoz, nem fogjuk hagyni, megvédjük a magyar emberek biztonságát” – hangzott el azon a sajtótájékoztatón, amelyet múlt pénteken tartott Győrben Kara Ákos és Simon Róbert Balázs.

Tovább

Győrújbaráton 80 milliós kormányzati támogatásból és szintén jelentős összegű helyi önkormányzati forrásból épül meg a Dr. Fehér János Egészségház. A község önkormányzata pénteken ünnepélyes alapkőletételt szervez, ahol köszöntőt mond Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője és Szalóki Géza, Győrújbarát polgármestere.

Tovább

 

 

Tovább

 

 

Tovább

Tegnap a romándi amatőr színjátszócsoport tagjai Kara Ákos országgyűlési képviselő vendégeiként parlamenti látogatáson vettek részt. Kara Ákos  vezetésével megtekintették többek között az Aranylépcsőházat, a Szent Koronát, a Kupolatermet, valamint a Díszlépcsőt.

Tovább

Magyarországnak a keresztényellenes, internacionalista erők kormányzása után egy keresztény értékeket követni igyekvő kormányzásra van szüksége - mondta Orbán Viktor miniszterelnök a reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából tartott nemzeti megemlékezésen, a Papp László Budapest Sportarénában.

Tovább

Ma tartják a reformáció emlékévének központi, egész napos megemlékezését a Papp László Budapest Sportarénában. A reformáció kezdetének 500. évfordulója alkalmából szervezett rendezvény ökumenikus istentisztelettel kezdődik, majd beszédet mond Orbán Viktor miniszterelnök, a reformáció emlékbizottság elnöke és Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere.

Tovább

Zöld energiára kapcsol a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház, az intézményre újabb 1111 darab napelem kerül. A kórház közel 180 millió forintos támogatásból bővíti napelemes rendszerét. Kara Ákos országgyűlési képviselő szerint fontos cél, hogy az intézményben minél több energiahatékonysági beruházást tudjanak elvégezni, hiszen ezekből az ott dolgozók és az ott gyógyulók is profitálnak. A napelemeknek köszönhetően csökken a kórház áramszámlája, a megspórolt pénzt a betegellátásra fordítják.

Tovább

Meg kell védeni Magyarországot és Európát, a migráció ugyanis úgy megváltoztathatja a kontinenst, hogy harminc év múlva lehet, hogy rá sem ismerünk - hangsúlyozta a megyei jogú várososok fejlesztéséért felelős miniszter hétfőn Szegeden.

Tovább