Őrlángok gyúlnak, össztüzek erősítik a hitet, hogy mi, magyarok összetartozunk – a világ minden pontján. Kara Ákos országgyűlési képviselő, államtitkár mindezt azon a rendezvényen mondta, amelyen idős és fiatal egyaránt Trianonra emlékezett, a nemzeti összetartozás napján.

Tovább

A Nyúli Polgári Kör az idei évben is megtartja hagyományos Trianoni megemlékezését és mécses gyújtását. Mint a térség országgyűlési képviselője, magam is ott leszek és beszédet mondok az ünnepségen. Tisztelettel várjuk a megemlékezőket június 4-én 18.00 órától Nyúlon, a Trianoni Emlékműnél.

Tovább

2019.máj. 30. Falunap Tényőn

Falunapot tartanak június 8-án Tényőn, melynek keretei között a sok érdekes program mellett, átadják a település új Turisztikai terét. Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

Fölényes győzelmet aratott a vasárnapi európai parlamenti választáson a Fidesz-KDNP. A pártszövetség a szavazatok 52,14 százalékát szerezte meg, amivel 13 mandátumhoz jutott.

Tovább

A Győrújbarátra vezető útszakasz felújítása javaslatomra került be a Magyar Falu Program pontjai közé. A Magyar Közúttól kapott információk szerint a beruházás jövőre megvalósulhat.

Tovább

Két rangos elismerésben is részesült a Győr-Gönyű Országos Közforgalmi Kikötő. Infrastrukturális továbbfejlesztési programja Építőipari Nivódíjas lett. Emellett a projektben megvalósult H4 hajószerviz-állomás kezelőpülete elnyerte a Média Építészeti Díjat is.

Tovább

A választás előtti utolsó napokban emberek ezreit keressük meg telefonon vagy személyesen, hogy elmondjuk nekik, menjenek el szavazni, mert hatalmas tétje van az európai parlamenti választásoknak.

Tovább

Május 24-25-én kerül megrendezésre a III. MOBIL Zalaegerszeg Járműipari és Infokommunikációs Konferencia, amelyen az Innovációs és Technológiai Minisztérium álamtitkáraként én is előadást tartok 5G - aktualitások, távlatok kormányzati szempontból címmel.

Tovább

Történelmi pillanatok zajlottak múlt szerdán a Széchenyi István Egyetemen, ahol bejelentették és a szakemberek be is mutatták, hogy már itt van Győrben a legmodernebb, 5G mobiltechnológia.

Tovább

Kálóczy Lajos születésének 200. évfordulója alkalmából tartottunk konferenciát Mezőörsön. A konferencia és az egész programsorozat célja, hogy a helyi emberek megismerjék múltjukat és ismereteit továbbadják a jövő nemzedék számára.

 

 

Tovább