"HELYZETÉRTÉKELÉS ÉS JÖVŐKÉP" címmel térségi oktatási fórumot szervezünk Pokorni Zoltánnal (korábbi oktatási miniszter) közösen Nyúlon 2010. február 2-án 15-16 óra között a Pilinszky János Általános Iskolában..

Tovább

2010. január 25-én este, a Kajárpécért Egyesület meghívására "Megyénk értékei" címmel előadást tartottam a kultúrházban

Tovább

A héten a települési programjaim a bőnyi nyugdíjasklubban vették kezdetüket.

Tovább

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-től ennek emlékére ezen a napon ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ idei ünnepségén mondtam ünnepi köszöntőt.

Tovább

Az emberek félelmeire, rossz érzéseire apellálva kampányolnak a szocialisták, akik "minden választásnál előveszik a nyugdíjaskártyát" - mondta az úgynevezett svéd modell bevezetése kapcsán a fideszes Szakács Imrével (képünkön) közösen tartott szerdai győri sajtótájékoztatóján Medgyasszay László (KDNP) országgyűlési képviselő.

Tovább

Kedves meghívásnak tettem örömmel eleget, Nyúlon. A mai napon este tartotta meg a nyúli Borbarát Dalkör azt a rendezvényt, ahol dalkör tagjai a feleségüknek köszönték még dalaikkal azt a hátteret és biztonságot, amivel hozzájárulnak a mindennnapokhoz, a biztos háttérhez.

Tovább

Szabó Ferenc téti polgármester úr  irodájában folytattam azt a térségi konzultáció sorozatot, amelyet a választókerületi szervezetünk elnökeként kezedményeztem még 2009 év elején.

Tovább

2010.jan. 14. Magyar Kultúra Napja

Megérkezett a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számlájára az a 117 millió forint, amelynek kifizetéséről még tavaly egyeztek meg a kormánnyal. Ezzel, és az úgynevezett előrehozott 13. havi finanszírozással lélegzethez jut az intézmény, az azonban már most látható, hogy az év hátralévő részében 2008-hoz képest havi 120-130 millió forinttal kevesebből gazdálkodhatnak.

Tovább