Kedves meghívásnak tettem örömmel eleget, Nyúlon. A mai napon este tartotta meg a nyúli Borbarát Dalkör azt a rendezvényt, ahol dalkör tagjai a feleségüknek köszönték még dalaikkal azt a hátteret és biztonságot, amivel hozzájárulnak a mindennnapokhoz, a biztos háttérhez.

Tovább

Szabó Ferenc téti polgármester úr  irodájában folytattam azt a térségi konzultáció sorozatot, amelyet a választókerületi szervezetünk elnökeként kezedményeztem még 2009 év elején.

Tovább

2010.jan. 14. Magyar Kultúra Napja

Megérkezett a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház számlájára az a 117 millió forint, amelynek kifizetéséről még tavaly egyeztek meg a kormánnyal. Ezzel, és az úgynevezett előrehozott 13. havi finanszírozással lélegzethez jut az intézmény, az azonban már most látható, hogy az év hátralévő részében 2008-hoz képest havi 120-130 millió forinttal kevesebből gazdálkodhatnak.

Tovább

Dunaszentpáli, tápszentmiklósi és pannonhalmi rendezvényeken való részvetellel zárult megyei közgyűlési alelnökként az esztendő számomra.

Tovább

A megyei közgyűlés a mai napon tartotta az utolsó ülést. Napirendei pontok, további informmációk a közgyűlésről a a megyei önkormányzat hivatalos honlapján olvashatóak. (www.gymsmo.hu)

Tovább

Győr - Tavaly jelentkezett először önálló naptárral a győri Segítőház Alapítvány, idén pedig – egész évre szólóan – tizenkét civil szervezet népszerűsítését vállalta.

Tovább

Kara Ákos megyei alelnök kezdeményezésére Erdély két városában mutatták be a Páneurópai Piknik, a határáttörés 20 éves évfordulójáraemlékező fotókiállítást. A kiállítás mellett Győr-Moson-Sopron megyei bemutatkozó napot is tartottak Csíkszeredában, ahol nagyszerű fellépésével elismerést vívtak ki a tápszentmiklósi Pitypang Citerazenakar tagjai.

Tovább

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete üdvözli az Alkotmánybíróság döntését, mellyel alkotmányellenesnek nyilvánította a családi pótléknak szülői adóalapba vonását. Budapest, 2009. december 15.

Tovább

Kötetlen hangulatú karácsonyi összejövetelre invitálta a Megyeházára a sajtó munkatársait kedd délután a megyei önkormányzat Győrött. Dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Kara Ákos alelnök és dr. Kovács Béla megyei főjegyző volt a házigazda az évek óta hagyományosan megszervezett programon.

Tovább