2010.febr. 20. Ravazdi farsang

A Szent Villebald Nyugdíjas Klub február 13-án tartotta hagyományos farsangi rendezvényét a Faluházban.

 

 

Tovább

A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Gyermekeinkért Lépésről Lépésre Alapítvány jótékonysági estjére, melyre 2010. február 21-én, vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ színháztermében. Az est fővédnöke:Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke.

Tovább

Immár ötödik éve, hogy a BBMMK munkatársai - a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatását élvezve - kistelepülésen szerveznek zenei, irodalmi, színházi és hagyományőrző programokat. Az ingyenes kulturális tájoltatás - községi és iskolai rendezvényekhez kapcsolódva, igazodva vagy önálló műsorként - idén is folytatódik, megyei hivatásos előadók és amatőr művészeti együttesek közreműködésével.

Tovább

Ma délelőtt megtartotta soron következő ülését a téti kistérség önkormányzatainak társulása.

Tovább

A megyei képviselőtestület pénteki (február 5.) ülésének legfontosabb témája a 2010. évi megyei költségvetés első fordulós tárgyalása volt.

Tovább

Az elmúlt napokban a pannonhalmai és a töltéstavai idősek klubjaiban találkoztam a tagokkal.

Tovább

Számos megyei településről is érkeztek érdeklődők arra a rendezvényre, amely ma délelőtt 10 órakor vette kezdetét a győri Városházán. A rendezvény címe: „Idősek Akadémiája”.

Tovább

2010.febr. 03. Pokorni Zoltán Nyúlon

 

A korábbi oktatási miniszter a meghívásomra érkezett kedden Nyúlra, s értékelte az oktatásügy helyzetét, jövőképét.

Összetett pedagógusi életpályamodellre van szükség: a politikai akarat meglesz, a forrás előteremtése viszont nehezebb feladat˝ – közölte Pokorni Zoltán.

Tovább

A Krúdy Gyula Középiskola 2010. január 29-én ötödik alkalommal rendezte meg a „Fizika Napját.”

A rendezvény fővédnökei voltak: Kara Ákos, a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat alelnöke és Dr. Ottófi Rudolf, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Tovább