2009.márc. 17. Kisfaludy Napok 2009.

 

 

 

2009. március 19-22. között ismét megrendezésre kerül a nagy hagyománnyal bíró megyei művészeti fesztivál, a Kisfaludy Napok.

Tovább

Győr-Moson-Sopron megye - Kilencéves városunkban, az ezeréves Pannonhalmán tartotta idén ünnepi díszközgyűlését a megyei önkormányzat. Kara Ákos alelnök a "szilárd lelki funamentum" fontosságáról beszélt, ezután a megye és a pannonhalmi önkormányzat többeket kitüntetett.

Tovább

2009.márc. 16. Dunaszegi fogadóóra
Fogadórát tarok tartok a héten a dunaszegi Polgármesteri Hivatalban.

Tovább

Egy február 26-án kelt levélben újabb egyeztető megbeszélés összehívását kezdeményezte Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, aki Horváth Gyulával, Győrszemere polgármesterével közösen írt levelet a 83-as főút fejlesztésével kapcsolatos eddig egyeztetésekben részt vett érintetteknek és a témában illetékes szakmai szervezetek képviselőinek.

Tovább

2009.márc. 11. Felhívás

A Győr-Moson-Sopron megyei Önkormányzat, a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ, a Kisfaludy Károly Megyei könyvtár és a Műhely folyóirat Szerkesztősége második alkalommal közösen szervezi meg azt a programsorozatot, amelynek keretében betekintést nyerhetünk a Vajdaság, a Délvidék irodalmi és kulturális életébe.

Tovább

A szervezők minden várakozását felülmúlta a borversenyre benevezett minták száma.

Tovább

Kiállítás nyílt a Cziráki Lajos Megyei Komplex Képzőművészeti Verseny legsikeresebb munkáiból.

Tovább

Hétéves kisgyerektől nagymamakorú asszonyig, Feketeerdőtől Közép-Amerikáig, politikustól sportolóig megható igyekezettel segítettek az emberek, hogy a kis Somogyi Attila és huszonkét tüdőfibrózisos sorstársa megkapja a gyógykezelésüket segítő mellényt. 

Tovább

A Felpécért Alapítvány és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Kft. gyermekjáték és néptánc bemutatót szervezett az alapítvány működésének 10. évében, a születésnap első ünnepi programjaként, 5-6 és 7-9 éves korosztályok számára.

Tovább

2008. december 3-án, szerdán délelőtt Győrött, a Megyeháza Gobelin termében tartotta ülését a megyei szociálpolitikai kerekasztal, melynek tagjai a megyei önkormányzat működési területén szociális intézményeket működtető fenntartók képviselői, továbbá fogyatékossággal élők Győr-Moson-Sopron megyei érdekvédelmi szervezeteinek képviselői.

Tovább