2010.febr. 03. Pokorni Zoltán Nyúlon

 

A korábbi oktatási miniszter a meghívásomra érkezett kedden Nyúlra, s értékelte az oktatásügy helyzetét, jövőképét.

Összetett pedagógusi életpályamodellre van szükség: a politikai akarat meglesz, a forrás előteremtése viszont nehezebb feladat˝ – közölte Pokorni Zoltán.

Tovább

A Krúdy Gyula Középiskola 2010. január 29-én ötödik alkalommal rendezte meg a „Fizika Napját.”

A rendezvény fővédnökei voltak: Kara Ákos, a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat alelnöke és Dr. Ottófi Rudolf, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Tovább

"HELYZETÉRTÉKELÉS ÉS JÖVŐKÉP" címmel térségi oktatási fórumot szervezünk Pokorni Zoltánnal (korábbi oktatási miniszter) közösen Nyúlon 2010. február 2-án 15-16 óra között a Pilinszky János Általános Iskolában..

Tovább

2010. január 25-én este, a Kajárpécért Egyesület meghívására "Megyénk értékei" címmel előadást tartottam a kultúrházban

Tovább

A héten a települési programjaim a bőnyi nyugdíjasklubban vették kezdetüket.

Tovább

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-től ennek emlékére ezen a napon ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ idei ünnepségén mondtam ünnepi köszöntőt.

Tovább

Az emberek félelmeire, rossz érzéseire apellálva kampányolnak a szocialisták, akik "minden választásnál előveszik a nyugdíjaskártyát" - mondta az úgynevezett svéd modell bevezetése kapcsán a fideszes Szakács Imrével (képünkön) közösen tartott szerdai győri sajtótájékoztatóján Medgyasszay László (KDNP) országgyűlési képviselő.

Tovább

Kedves meghívásnak tettem örömmel eleget, Nyúlon. A mai napon este tartotta meg a nyúli Borbarát Dalkör azt a rendezvényt, ahol dalkör tagjai a feleségüknek köszönték még dalaikkal azt a hátteret és biztonságot, amivel hozzájárulnak a mindennnapokhoz, a biztos háttérhez.

Tovább

Szabó Ferenc téti polgármester úr  irodájában folytattam azt a térségi konzultáció sorozatot, amelyet a választókerületi szervezetünk elnökeként kezedményeztem még 2009 év elején.

Tovább