Igazolást – a választás első és második fordulójára egyaránt – személyesen vagy meghatalmazott útján legkésőbb 2010. április 9-én 16.00 óráig, ajánlott levélben pedig úgy lehet kérni, hogy az legkésőbb 2010. április 6-án megérkezzen a HVI-hez.

Tovább

Térségi rajzverseny eredményhirdetésére került sor Öttevényen. Az óvodások számára meghirdetett eseményre sokan jelentkeztek. Végül a legjobban sikerült rajzok kerültek az öttevényi sportcsarnokba, ahol Király Péter polgármester, Dömötör Rozalinda óvodavezető, valamit Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte a gyerekeket, szüleiket, és az intézményeket képviselő óvónőket.

Tovább

Jótékony célú húsvéti vásár színhelye lesz 2010. március 30-án, kedden délelőtt (9-13 óra között) a Megyeháza alulája (Győr, Árpád út 32.).

Tovább

Második állomásához érkezett a „Nyitott Levéltár a Vidékért” programsorozat. Győrszemere adott otthont a következő nyitott levéltári eseményhez. A közösségi házban Horváth Gyula polgármester köszöntötte az érdeklődőket. Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke a programsorozat céljáról beszélt.

Tovább

2010.márc. 26. Jótékonysági est

A Győr-Moson-Sopron Megyei Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat és a „Nevelőszülőkért és Nevelt Gyermekekért” Közhasznú Alapítvány jótékonysági színielőadást szervez a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban 2010. március 29-én (hétfőn) 19.00 órától.

Tovább

Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke kezdeményezésére „Nyitott levéltár a vidékért” címmel programsorozat indult A megyei önkormányzat szervezésében, Győr-Moson-Sopron Megye Győri Levéltára szakmai előkészítésével és munkájával zajló rendezvénysorozat első állomása Pér volt.

Tovább

Bakó Imréné klubvezető asszony meghívására beszélgetésre, találkozásra hívtak a nagyszentjánosi idősek klubjába. A ma délutáni-esti találkozón klubvezető asszony és a tagok megosztották velem idei közösségi terveiket. Magam pedig beszámoltam a megyei önkormányzat munkájáról, a terveinkről, a lehetőségeinkről. Minden ilyen találkozót megkönnyít az, hogy - szerencsére - a sokadik közös találkozáson vagyunk már túl.

Tovább

Az idősekkel és közösségeik értékteremtő és - örző munkájával kapcsolatos szakmai programon látta vendégül pénteken Iván László professzort Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke.

Tovább

Győr-Moson-Sopron Megye Közgyűlése pályázatot hirdet 2010. évi támogatást szolgáló pénzeszközeinek („megyei alapok”) pályázati úton történő elnyerésére.

Tovább

Eredményhirdetéssel és gálaműsorral zárultak a Kisfaludy Napok rendezvénysorozat. Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke köszöntötte a résztvevőket, felkészítőket, az értékelést végző szakembereket és támogatókat.

Tovább