Szeptember 14-én, kedden délelőtt 10.00 órakor Győrött, a Megyeháza Gobelin termében tartja következő ülését a megyei szociálpolitikai kerekasztal, melynek tagjai a megyei önkormányzat működési területén szociális intézményeket működtető fenntartók képviselői, továbbá a fogyatékossággal élők Győr-Moson-Sopron megyei érdekvédelmi szervezeteinek képviselői. A rendezvényre meghívást kaptak a megyei nyugdíjas érdekvédelmi szervezetek vezetői is. A program házigazdája Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke lesz.

Tovább

Szabóné Németh Mária igazgató, Soltész Miklós államtitkár, Kara Ákos, országgyűlési képviselő a megyei közgyűlés alelnöke és Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő avatta fel az épületet.

Mintegy ötvenmillió forintból újult meg a nagylózsi Időskorúak Otthonának pavilonja. A fejlesztés a lakók és a dolgozók mindennapjait is egyszerűbbé teszi.

Tovább

A képviselők tiszteletdíjából alakítottak ki tornaszobát a győrújfalui óvodában. A beruházást szombaton adták át.

Tovább

Kedden délután Győrött, a Megyeházán kisorsolták a 2010. október 3. napjára kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek választása során Győr-Moson-Sopron megyében állított megyei közgyűlési listák szavazólapon szereplő sorrendjét.

Tovább

2010.szept. 03. Felpéci tanévnyitó
2010.szept. 03. Ravazdi Otelló Nap