A napokban befejeződött a gönyűi Kék Duna Óvoda teljes körű felújítása és átépítése.

Tovább

2010.szept. 21. Óvoda-avatás Gönyűn

Alig több mint 3 hónap alatt készült el a gönyűi Kék Duna Óvoda átépítése, felújítása. A több mint 100 millió forintba kerülő beruházás során az emeleten új csoportszobát alakítottak ki mosdóhelyiséggel, öltözővel, valamint belga tükörrel ellátott fejlesztő szoba, kézműves szoba, tornaszoba és egyéb kiszolgáló helyiségek is elkészültek.

Tovább

Szeptember 17-én, pénteken délelőtt (9.00 óra) ül össze ismét - a 2006-2010. közötti ciklusban utoljára - a megyei képviselőtestület. Napirend előtt dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszönti Palotai Károly olimpia bajnok labdarúgót, legendás hírű játékvezetőt 75. születésnapja alkalmából.

Tovább

Új portált indít a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár „Kisalföldi Tudástár” néven, melynek számos előnyét az olvasók várhatóan jövő év elejétől élvezhetik – hangzott el a könyvtári szolgáltatások korszerűsítését felölelő projekt záró rendezvényén. Az áprilisban indult pályázat egyes fejlesztési eredményeit már most is érezhetik az olvasók, 2011. januártól pedig még több elérhető szolgáltatással bővül a könyvtár kínálata. 

Tovább