A szervezők szeretettel várnak minden kedves érdeklődőt a Gyermekeinkért Lépésről Lépésre Alapítvány jótékonysági estjére, melyre 2010. február 21-én, vasárnap 17 órai kezdettel kerül sor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ színháztermében. Az est fővédnöke:Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke.

Tovább

Immár ötödik éve, hogy a BBMMK munkatársai - a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat erkölcsi és anyagi támogatását élvezve - kistelepülésen szerveznek zenei, irodalmi, színházi és hagyományőrző programokat. Az ingyenes kulturális tájoltatás - községi és iskolai rendezvényekhez kapcsolódva, igazodva vagy önálló műsorként - idén is folytatódik, megyei hivatásos előadók és amatőr művészeti együttesek közreműködésével.

Tovább

Ma délelőtt megtartotta soron következő ülését a téti kistérség önkormányzatainak társulása.

Tovább

A megyei képviselőtestület pénteki (február 5.) ülésének legfontosabb témája a 2010. évi megyei költségvetés első fordulós tárgyalása volt.

Tovább

Az elmúlt napokban a pannonhalmai és a töltéstavai idősek klubjaiban találkoztam a tagokkal.

Tovább

Számos megyei településről is érkeztek érdeklődők arra a rendezvényre, amely ma délelőtt 10 órakor vette kezdetét a győri Városházán. A rendezvény címe: „Idősek Akadémiája”.

Tovább

2010.febr. 03. Pokorni Zoltán Nyúlon

 

A korábbi oktatási miniszter a meghívásomra érkezett kedden Nyúlra, s értékelte az oktatásügy helyzetét, jövőképét.

Összetett pedagógusi életpályamodellre van szükség: a politikai akarat meglesz, a forrás előteremtése viszont nehezebb feladat˝ – közölte Pokorni Zoltán.

Tovább

A Krúdy Gyula Középiskola 2010. január 29-én ötödik alkalommal rendezte meg a „Fizika Napját.”

A rendezvény fővédnökei voltak: Kara Ákos, a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat alelnöke és Dr. Ottófi Rudolf, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Tovább

"HELYZETÉRTÉKELÉS ÉS JÖVŐKÉP" címmel térségi oktatási fórumot szervezünk Pokorni Zoltánnal (korábbi oktatási miniszter) közösen Nyúlon 2010. február 2-án 15-16 óra között a Pilinszky János Általános Iskolában..

Tovább