Letették az Audi új győri gyárának alapkövét; az üzemben 2013-tól évi 125 ezer jármű készülhet.

Tovább

A Kisalföld információi szerint mintegy kétmilliárd forintból megoldódik Gönyű és Nagyszentjános szennyvízelvezetése és -tisztítása.

Tovább

2011. június 18-án szombaton kistérségi napot szervez a téti kistérség Gyarmaton.

Tovább

Kara Ákos (Fidesz) győri országgyűlési képviselő, a szociális és foglalkoztásügyi bizottság alelnöke szerdán napirend előtti felszólalásában a munkanélküliség alakulásáról, a kormány ezzel kapcsolatos stratégiájáról beszélt a T. Házban.

Tovább

A nyúli polgári kör által kezdeményezett trianoni emlékművet avatták fel pénteken délután 5 órakor a római katolikus templomnál.

Tovább

Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő, a Parlament Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának alelnöke és Rimányiné Somogyi Szilvia a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja igazgatója újra kedvező megyei adatokról számolt be pénteki sajtótájékoztatójukon. Kevesebb a munkanélküli mind az előző hónaphoz képest, mind pedig a tavalyi év hasonló időszakához képest. A mostani 5,5 % legfrissebb adat kisebb, mint az előző havi (áprilisi) 6,1 %-os adat és kevesebb, mint az egy évvel ezelőtti májusi 6,5%-os adat

Tovább

MEGHÍVÓ

Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját
a nyúli polgári kör által kezdeményezett

TRIANONI EMLÉKMŰ AVATÁSÁRA

és az azt követő megemlékezésre.

Kezdési időpont: 2011. június 3.(péntek) 17.00 óra

Helyszín: Nyúl, római katolikus templom

Tovább

 

Mintegy 900 napirendi pontot tárgyalt meg 48 ülésen megalakulásának egyéves évfordulójáig a második Orbán-kabinet. Orbán Viktor miniszterelnök az eltelt egy esztendőben szinte az összes európai országot bejárta.

 

 

Tovább

Nyúl nagy fába vágta fejszéjét: ötágú körforgalmi csomópont kiépítését kezdeményezték a település bevezető részén, amely nagyban hozzájárulna a közlekedés biztonságához a temető előtt, az igen forgalmas 82-es főúton.

Tovább