2010.márc. 10. Győrsági Nőnap

A győrsági Idősek Klubjának tagjai idén is megünnepelték a Nőnapot. Beszélgetés, közös vacsora majd tánc is szerepelt a programban. A hétfői eseményen, a jeles ünnep alkalmából a megyei önkormányzat részéről Kara Ákos alelnök is köszöntötte az ünnepelteket.

Tovább

A Szent Márton Nyugdíjas Otthon lakói és helyi idősek klubja tagjainak közös ünnepségét tartották tegnap Pannonhalmán. Ebben az esztendőben 20 éves az otthon.

Tovább

Hosszú évek és sokak kitartó küzdelmének köszönhetően ma ünnepélyesen is átadták a pannonhalmi kistérségben szolgálatot teljesítő mentő esetkocsit. Köszönet mindenkinek, akinek ebben szerepe volt-hangzott el a mai ünnepségen.

Tovább

Az Öttevényi Polgári és Nyugdíjas Egyesület szervezésében a Forrás Színház, Bánffy György rendezésében mutatta be szombaton a Csendtől a szóig című darabját az öttevényi római katolikus templomban.

 

Tovább

"Korszerű könyvtári szolgáltatások infrastruktúra fejlesztése a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtárban" (TIOP-1.2.3-09/1-2009-0020) A Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár tisztelettel meghívja Önt a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program keretén belül a "Korszerű könyvtári szolgáltatások infrastruktúra fejlesztése a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtárban" című projekt nyilvános projektindító rendezvényére.

Tovább

2010.márc. 08. Sokoró Kupa Téten

Kilencedik alkalommal rendezték meg Téten a Sokoró Kupát.

Tovább

2010.márc. 06. Wass Albert est Nyúlon

Wass Albert életművét bemutató előadásra várják az érdeklődőket 2010. március 7-én, vasárnap 16.00 órai kezdettel a nyúli  római katolikus  templomba (Jókai u. 4.). A „Silentium – a csendtől a szóig” című kulturális programot Bánffy György, Kossuth-, Jászai-díjas, kiváló és érdemes művész szerkesztette és rendezte. előadják: Ács Tamás és Papp Attila (Forrás Színház).  A rendezvény fő támogatója a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, védnöke Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke. Az előadásra a belépés ingyenes.

Tovább

Wass Albert életművét bemutató előadásra várják az érdeklődőket 2010. március 6-án, szombaton 17.00 órai kezdettel az öttevényi  római katolikus  templomba (Fő u. 120.). A „Silentium – a csendtől a szóig” című kulturális programot Bánffy György, Kossuth-, Jászai-díjas, kiváló és érdemes művész szerkesztette és rendezte. előadják: Ács Tamás és Papp Attila (Forrás Színház).  A rendezvény fő támogatója a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat, védnöke Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke. Az előadásra a belépés ingyenes.

Tovább