2010.szept. 21. Óvoda-avatás Gönyűn

Alig több mint 3 hónap alatt készült el a gönyűi Kék Duna Óvoda átépítése, felújítása. A több mint 100 millió forintba kerülő beruházás során az emeleten új csoportszobát alakítottak ki mosdóhelyiséggel, öltözővel, valamint belga tükörrel ellátott fejlesztő szoba, kézműves szoba, tornaszoba és egyéb kiszolgáló helyiségek is elkészültek.

Tovább

Szeptember 17-én, pénteken délelőtt (9.00 óra) ül össze ismét - a 2006-2010. közötti ciklusban utoljára - a megyei képviselőtestület. Napirend előtt dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszönti Palotai Károly olimpia bajnok labdarúgót, legendás hírű játékvezetőt 75. születésnapja alkalmából.

Tovább

Új portált indít a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár „Kisalföldi Tudástár” néven, melynek számos előnyét az olvasók várhatóan jövő év elejétől élvezhetik – hangzott el a könyvtári szolgáltatások korszerűsítését felölelő projekt záró rendezvényén. Az áprilisban indult pályázat egyes fejlesztési eredményeit már most is érezhetik az olvasók, 2011. januártól pedig még több elérhető szolgáltatással bővül a könyvtár kínálata. 

Tovább

Szeptember 14-én, kedden délelőtt 10.00 órakor Győrött, a Megyeháza Gobelin termében tartja következő ülését a megyei szociálpolitikai kerekasztal, melynek tagjai a megyei önkormányzat működési területén szociális intézményeket működtető fenntartók képviselői, továbbá a fogyatékossággal élők Győr-Moson-Sopron megyei érdekvédelmi szervezeteinek képviselői. A rendezvényre meghívást kaptak a megyei nyugdíjas érdekvédelmi szervezetek vezetői is. A program házigazdája Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke lesz.

Tovább

Szabóné Németh Mária igazgató, Soltész Miklós államtitkár, Kara Ákos, országgyűlési képviselő a megyei közgyűlés alelnöke és Ivanics Ferenc országgyűlési képviselő avatta fel az épületet.

Mintegy ötvenmillió forintból újult meg a nagylózsi Időskorúak Otthonának pavilonja. A fejlesztés a lakók és a dolgozók mindennapjait is egyszerűbbé teszi.

Tovább