2011.aug. 01. Falunap Ravazdon

Agusztus 6-án Ravazdon Falunapot rendeznek. A sportpályán színes programokkal várják az érdeklődőket, fellép az Arrabona Country zenekar, az Écsi Citerazenekar, este a Csulló Band zenekar szórakoztatja a jelenlevőket, a gyerekeket játszóház, lágvár, körhinta, népi játékok várják.

Tovább

A KSH közlése szerint 2011. második negyedévében csökkent a munkanélküliségi ráta, a foglalkoztatottak száma pedig nőtt. A megkezdett út folytatásához létfontosságú, hogy a foglalkoztatáshoz szükséges jogi környezetet megteremtsük - olvasható Kara Ákos fideszes országgyűlési képviselő közleményében.

Tovább

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által pénteken nyilvánosságra hozott dokumentum csak a munka törvénykönyvének egy "konzultációs munkaanyaga", amelyhez a kormány jelenleg és továbbra is várja az észrevételeket és javaslatokat - mondta szerdán Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője újságíróknak.

Tovább

Az a kiindulópont, hogy Magyarországon alacsony a foglalkoztatottság, a cél pedig az, hogy hazánkban több foglalkoztatott legyen – mondta Kara Ákos. A fideszes képviselő szavai szerint további cél, hogy a munkavállalók és a családok számára a munka jelentse a megélhetés forrását, illetve a munkaadók motiváltak legyenek új munkahelyek létrehozásában.

Tovább

Sikeres államot csak akkor lehet felépíteni, ha erős nemzet áll mögötte - ez volt az egyik fő gondolata annak az előadásnak, amelyet Orbán Viktor a tusványosi tábor zárónapján tartott szombaton.

Tovább

Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudta meg gyorplusz.hu Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudtuk meg Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Nyalka község önkormányzata és civil szervezetei szeretettel hívják Önt és családját a VII. aratóünnepre.

Tovább

A parlament hétfőn a nyári rendkívüli ülésszak végére is ér, soron következő, első őszi ülését szeptember 12-én tartja.

Tovább

Kara Ákos országgyűlési képviselő ötödik alkalommal hívta a Fidesz térségi segítőit Győrságra.

Tovább