Idén is megrendezték, immáron 12. alkalommal a „Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató” című rendezvényt. Ma reggel kilenctől délután ötig várják a pályaválasztás vagy munkavállalás előtt álló fiatalokat az Eto-parkban. A rendezvényen részt vesz Kara Ákos országgyűlési képviselő, a parlament foglalkoztatási bizottságának alelnöke is.

Tovább

2011.nov. 10. Sajtótájékoztató

Dr Molnár Ágnes, Fejlesztéspolitikai Koordinációért Felelős államtitkár 2011. november 11-én pénteken, 12.30 órakor sajtótájékoztatót tart Győrben a Duna parton (Amstel Hattyú Fogadó, Győr, Töltésszer u. 18.).

Tovább

A fideszes Kara Ákos az értékteremtő munka és a vállalkozás szabadságának fontosságát hangsúlyozta, mint mondta, a javaslat mindkét alapjog érvényesítését elősegíti. Hozzátette: a szabályozás a szociális konzultáció eredményére alapozva tartalmazza a védett kor intézményét és családbarát intézkedéseket is.

Tovább

A nehéz helyzetbe került Zánkai Gyermek- és Ifjúsági Centrum Nonprofit Kft. finanszírozásáról egyeztettek fideszes országgyűlési képviselők Soltész Miklóssal, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkárával, és megállapodtak arról, hogy a cég jövőre 290 millió forintot kap a működéséhez – számolt be Bóka István országgyűlési képviselő (Fidesz) az MTI-nek kedden.

Tovább

A győri Audinál foglalkoztatottak száma szeptemberben elérte a 7.390 főt. A jelenleg is zajló fejlesztéseknek köszönhetően a beharangozott 2.100-ból jövőre több mint 900 új munkahely létesül.

Tovább

A Kisalföldi Mezőgazdasági Zrt. három évig tartó 2,5 milliárd forint összértékű beruházása – amelynek keretében sor került a nagyszentjánosi, miklósmajori és baloghtagi szarvasmarha, tejelőtehén telepek korszerűsítésére - 50%-a állami támogatásból valósult meg.

Tovább

A nyúli önkormányzat 160 millió forintból valósította meg a Sárkánylyuk-vízmosásrendszer vízrendezését.

Tovább

Közel 90 millió vissza nem nem térítendő támogatást nyert bölcsőde kialakítására Győrújbarát.

Tovább

A múlt hónap végén 10.465-en voltak állás nélkül a megyében, 300-zal kevesebben, mint augusztusban – derül ki a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat tegnap közzétett statisztikájából.

 

Tovább

Csütörtökön megnyílt az Audi Projekt-és Oktatóközpontja Győrben. Az ünnepségen részt vett Dr. Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára és Thomas Sigi, az Audi AG személyügyekért felelős igazgatótanácsi tagja is.

Tovább