Kara Ákos (Fidesz) országgyűlési képviselő, a Parlament Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának alelnöke és Rimányiné Somogyi Szilvia a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja igazgatója újra kedvező megyei adatokról számolt be pénteki sajtótájékoztatójukon. Kevesebb a munkanélküli mind az előző hónaphoz képest, mind pedig a tavalyi év hasonló időszakához képest. A mostani 5,5 % legfrissebb adat kisebb, mint az előző havi (áprilisi) 6,1 %-os adat és kevesebb, mint az egy évvel ezelőtti májusi 6,5%-os adat

Tovább

MEGHÍVÓ

Sok szeretettel meghívjuk Önt és kedves családját
a nyúli polgári kör által kezdeményezett

TRIANONI EMLÉKMŰ AVATÁSÁRA

és az azt követő megemlékezésre.

Kezdési időpont: 2011. június 3.(péntek) 17.00 óra

Helyszín: Nyúl, római katolikus templom

Tovább

 

Mintegy 900 napirendi pontot tárgyalt meg 48 ülésen megalakulásának egyéves évfordulójáig a második Orbán-kabinet. Orbán Viktor miniszterelnök az eltelt egy esztendőben szinte az összes európai országot bejárta.

 

 

Tovább

Nyúl nagy fába vágta fejszéjét: ötágú körforgalmi csomópont kiépítését kezdeményezték a település bevezető részén, amely nagyban hozzájárulna a közlekedés biztonságához a temető előtt, az igen forgalmas 82-es főúton.

Tovább

Több mint félezer önkéntes tűzoltó mérte össze szakmai felkészültségét szombaton az öttevényi sportpályán.

Tovább

Borkai, Szakács és Kara együtt állt ki a Széchenyi-egyetem jövőképe mellett

Tovább

 

Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, Tóth Gézáné intézményvezetővel adta át azt a beruházást, amelynek során megújult a táplánypusztai szociális intézmény egyik épülete.

 

Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, Tóth Gézáné intézményvezetővel adta át azt a beruházást, amelynek során megújult a táplánypusztai szociális intézmény egyik épülete.

 

 

Tovább

A sokéves hagyomány folytatásaként ünnepi programot szervez 2011. május 18-án, szerdán a Xántus János Megyei Múzeum a Múzeumi Világnap alkalmából.

Tovább

Kara Ákos a Győr környéki települések országgyűlési képviselőjének, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnökének javaslatára ősszel Győrben tart kihelyezett ülést a Magyar Köztársaság Országgyűlésének Munkaügyi és Foglalkoztatási Bizottsága.

Tovább

Győr-Moson-Sopron megye munkaerő-piaci helyzetéről tartott ma délelőtt közös sajtótájékoztatót Győrött Kara Ákos, győri országgyűlési képviselő, a Parlament Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának alelnöke és Rimányiné Somogyi Szilvia, a munkaügyi központ igazgatója.

Tovább