A Győrszemere és Tényő települések szenyvízcsatornázásához kapcsolódó munkafolyamatok hamarosan megkezdődnek, ezért a lakosok számára tájékoztató információs lakossági fórumot tart a GYTTGY Önkormányzati Társulás,Tényőn február 23-én 18-órakor a Kultúrházban.

A projekt az Európai Unió támogatásásval, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásásval valósul meg.

Tovább

Győr-Moson-Sopron Megye soproni Levéltára "A magyarországi boszorkányság és Sopron" címmel tart rendezvényt. Az előadásokkal és könyvbemutatóval tarkított ingyenes rendezvény február 28-án a Sopron, Fő tér 5. szám alatt lesz meghalgatható.

Tovább

Megemlékezés az Andrássy úton. A Terror Háza Múzeum előtt a kort idéző bejátszások vetítése. Az Andrássy út 60. előtti emlékhelyre várjuk a nap folyamán mindazokat, akik az áldozatok tiszteletére el kívánják helyezni az emlékezés mécseseit.

Tovább

Kettős körforgalmú csomópontot építenek a biztonságos közlekedés érdekében Győr–Ménfőcsanakon 115 millió forintból. Fél kilométeren az aszfalt is megújul, s a Bezerédy-kastélynál 27 új parkolót alakítanak ki.

Tovább

A Győrszemere és Tényő települések szenyvízcsatornázásához kapcsolódó munkafolyamatok hamarosan megkezdődnek, ezért a lakosok számára tájékoztató információs lakossági fórumot tart a GYTTGY Önkormányzati Társulás, Győrszemerén február 22-én 18-órakor a Sportcsarnokban.

A projekt az Európai Unió támogatásásval, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásásval valósul meg.

Tovább

2012.febr. 21. Sportgála Sopronban

Az elmúlt évek hagyományinak megfelelően idén is Sportgála keretében ünnepli és díjazza Sopron Városa az előző évben sikereket elért soproni sportolókat.

Tovább

A megyei képviselő-testület február 17-i ülésén 14 igen és 6 nem szavazattal elfogadta a megyei önkormányzat 2012. évi költségvetését, melynek értelmében a bevételi és kiadási főösszeg 273.722.000 forint.

Tovább

Győrben a Hét Szabad Művészet Szentélye Galériában (Győr, Zrínyi u. 13) nyílik meg február 21-én Erdélyi Károly festőművész kiállítása.

Tovább

A panelprogram keretében Marcalváros több épületében összesen mintegy ötszáz lakás energetikai korszerűsítése készült el.

Tovább

A felsőoktatás átalakításával a kormány növelni szeretné a műszaki és természettudományos területeken az ország versenyképességét, valamint célja az is, hogy minden tehetséges fiatal helyet találjon magának a felsőoktatásban – jelentette ki Réthelyi Miklós nemzeti erőforrási miniszter kedden Győrben, a Start a diplomáért konzultációs programot megnyitó sajtótájékoztatón.

Tovább