Rekordszámú résztvevővel rendezték meg az idei Disputa napot a győri Szent-Györgyi Albert Szakképző Iskolában, ahol a csornai Hunyadi János Gimnázium diákjai vitték el a pálmát az érvek és ellenérvek ütköztetésében.

Tovább

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 2012. március 29-én, csütörtök 15 órakor tartják a „Szimbiózisban a régiónkkal - Piacközeli kutatási és oktatási kapacitások” projekt ünnepélyes nyitórendezvényét.

Tovább

Március 24.-én került bemutásra a Regös Táncműhely "Ládafia" című előadása

Tovább

Kara Ákos azt javasolja: a Győr és Veszprém közötti menetrend ügyében legyen minisztériumi egyeztetés a Bakonyvasút Szövetséggel.

Tovább

Januárhoz képest februárban 206-tal csökkent az álláskeresők száma Győr-Moson-Sopron megyében. A ráta 6,2 százalékon áll. Szerencsére több a szabad álláshely is.

Tovább

Nagybajcson a szabadságharc emlékére emlékoszlopot avattak március 15-én.

Tovább

Felavatták a Mobilist, csütörtökön nyit az - elsősorban járműipari fejlesztéseket bemutató - győri tudományos játszótér.

Tovább

A térség vezető intézményévé válik a győri Petz Aladár Kórház. A Semmelweis-terv szerint Győr-Moson-Sopron megye mellett, Vas, Veszprém és Zala megyéből is Győrbe érkezhetnek többek között a speciális égésplasztikai, ideg-, ér-és daganatsebészeti ellátást igénylő betegek, de kiemelt terület lesz a gyermekgyógyászat is. Az átalakításokkal kapcsolatban folyamatosak az egyeztetések a kórházak és az államtitkárság között.

Tovább

2012.márc. 12. Focikupa Győrszemerén

Március 14-én rendezik meg Győrszemerén az Általános Iskolában a IV. korcsoportos lány labdarúgók részére a Március 15. Kupát.

Tovább

Negyedik alkalommal került megrendezésre az otelló borok kedvelőinek a térség borversenye.

Tovább