A megyei képviselőtestület pénteki (február 5.) ülésének legfontosabb témája a 2010. évi megyei költségvetés első fordulós tárgyalása volt.

Tovább

Az elmúlt napokban a pannonhalmai és a töltéstavai idősek klubjaiban találkoztam a tagokkal.

Tovább

Számos megyei településről is érkeztek érdeklődők arra a rendezvényre, amely ma délelőtt 10 órakor vette kezdetét a győri Városházán. A rendezvény címe: „Idősek Akadémiája”.

Tovább

2010.febr. 03. Pokorni Zoltán Nyúlon

 

A korábbi oktatási miniszter a meghívásomra érkezett kedden Nyúlra, s értékelte az oktatásügy helyzetét, jövőképét.

Összetett pedagógusi életpályamodellre van szükség: a politikai akarat meglesz, a forrás előteremtése viszont nehezebb feladat˝ – közölte Pokorni Zoltán.

Tovább

A Krúdy Gyula Középiskola 2010. január 29-én ötödik alkalommal rendezte meg a „Fizika Napját.”

A rendezvény fővédnökei voltak: Kara Ákos, a Győr-Moson-Sopron megyei önkormányzat alelnöke és Dr. Ottófi Rudolf, Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere.

Tovább

"HELYZETÉRTÉKELÉS ÉS JÖVŐKÉP" címmel térségi oktatási fórumot szervezünk Pokorni Zoltánnal (korábbi oktatási miniszter) közösen Nyúlon 2010. február 2-án 15-16 óra között a Pilinszky János Általános Iskolában..

Tovább

2010. január 25-én este, a Kajárpécért Egyesület meghívására "Megyénk értékei" címmel előadást tartottam a kultúrházban

Tovább

A héten a települési programjaim a bőnyi nyugdíjasklubban vették kezdetüket.

Tovább

Kölcsey Ferenc 1823. január 22-én fejezte be a Himnusz megírását. 1989-től ennek emlékére ezen a napon ünnepeljük a Magyar Kultúra Napját. A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Bartók Béla Megyei Művelődési Központ idei ünnepségén mondtam ünnepi köszöntőt.

Tovább