Kara Ákos azt javasolja: a Győr és Veszprém közötti menetrend ügyében legyen minisztériumi egyeztetés a Bakonyvasút Szövetséggel.

Tovább

Januárhoz képest februárban 206-tal csökkent az álláskeresők száma Győr-Moson-Sopron megyében. A ráta 6,2 százalékon áll. Szerencsére több a szabad álláshely is.

Tovább

Nagybajcson a szabadságharc emlékére emlékoszlopot avattak március 15-én.

Tovább

Felavatták a Mobilist, csütörtökön nyit az - elsősorban járműipari fejlesztéseket bemutató - győri tudományos játszótér.

Tovább

A térség vezető intézményévé válik a győri Petz Aladár Kórház. A Semmelweis-terv szerint Győr-Moson-Sopron megye mellett, Vas, Veszprém és Zala megyéből is Győrbe érkezhetnek többek között a speciális égésplasztikai, ideg-, ér-és daganatsebészeti ellátást igénylő betegek, de kiemelt terület lesz a gyermekgyógyászat is. Az átalakításokkal kapcsolatban folyamatosak az egyeztetések a kórházak és az államtitkárság között.

Tovább

2012.márc. 12. Focikupa Győrszemerén

Március 14-én rendezik meg Győrszemerén az Általános Iskolában a IV. korcsoportos lány labdarúgók részére a Március 15. Kupát.

Tovább

Negyedik alkalommal került megrendezésre az otelló borok kedvelőinek a térség borversenye.

Tovább

2012.márc. 07. Márciusi dallamok

A Gyárvárosi Daloskör március 9-én tartja meg dalestjét a Gyárvárosi Közösségi Házban.

Tovább

2012 március 7.-én került megrendezésre a megyeházán a Civil Fórum elnevezésű egész napos program.

Tovább

Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, a Fidesz vezérszónoka kedden a Parlamentben úgy fogalmazott: a kiegészítő bérkompenzációs rendszer célja, hogy minél több munkáltató teljesíthesse az elvárt béremelést.

Tovább