A Győr-Moson-Sopron Megyei Általános Művelődési Központ végzős diákjai szerettel meghívnak mindenkit a május 5-én 10 órakor tartandó ballagási ünnepségükre a fertődi Esterházy-kastélyba.

Tovább

A Magyarországi Éghajlatvédelmi Szövetség éves küldöttgyűlését tartja május 7-én Pannonhalmán a Szent Jakab Zarándokházban.

Tovább

Ünnepélyes projekt zárórendezvényt tart Sopronban a Palatia Nyomda és Kiadó Kft, az Új Széchenyi-Terv keretén belül több mint 28 milliós támogatással megvalósult új telephelyén (Sopron, Tárczy-Hornoch Antal utca).

Tovább

A foglalkoztatottság nő, a munkanélküliségi ráta ezzel arányosan csökken - nyilatkozta Kara Ákos fideszes országgyűlési képviselő, a parlament foglalkoztatási bizottságának alelnöke a Duna Televízió Heti Hírmondó című műsorában.

Tovább

Április 28-án került megrendezésre a XX Területi Majorette Verseny a nyúli iskola tornatermében.

Tovább

Országos szakmai emlékversennyel és jubileumi ünnepséggel ünnepli fennálásának 65 éves évfordulóját a Csermajori Tejipari Szakközépiskola. A most a Győr-Moson-Sopron Megyei Általános Művelődési Központ keretein belül működő élelmiszeripari szakközépiskola egy három napos rendezvénysorozattal ünnepli a 65 éves jubileumát, 2012 április 26-27-28-án.

Tovább

Thomas Sigi, az AUDI AG személy- és szociális ügyekért feleős igazgatótanácsi tagja tart előadást Győrben a Széchenyi István Egyetem VIP-termében május 2-án (szerdán) "humántőke - a versenyelőnyt meghatározó tényező a jövőben" cimmel.

 

 

Tovább

Immár 22. alkalommal kerül megrendezésre az azóta nemzetközivé vált május elsejei halászléfőző verseny Véneken.

Tovább

2012. április 26-án Abda Község Önkormányzata a „Közigazgatási reform Magyarországon 2012" - Változások az önkormányzati rendszerben címmel rendezett konferenciát.

Tovább

A Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakközépiskola és Kollégium balett növendékei a tánc világnapja alkalmából április 27-én 17.00 órakor a Bartók Béla Megyei Művelődési Központban gálaműsort adnak.

Tovább