„Ani, Örményország 1000 éves fővárosa címmel nyílt kiállítás csütörtökön délután Győrött, a Megyeháza aulájában. A tárlatot Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. A kiállítási anyag a Hajasztán Örmény Kulturális Egyesület jóvoltából tekinthető meg, június 4-éig, munkanapokon 8-18.00 óra között.

Tovább

A felhívásban foglaltak szerint április 30-ig kellett postára adni a Megyeházára azokat a pályázatokat, melyekkel a támogatást szolgáló pénzeszközökre (korábbi elnevezésükön „megyei alapokra") lehetett pályázni.

Tovább

Az origamis kis csapatnak szó szerint az egész megye segített.

Tovább

600 millió forintot nyert a Pannonhalmi Főapátság az épületcsoport turisztikai fejlesztésére. Emellett három Győr megyei település az egészségházak kialakítására kapott 81 millió forintos támogatást - jelentette be a Nyugat -Dunántúli Regionális ügynökség.

Tovább

Kétszer annyi kisgyerek került a megyei gyermekvédelmi intézményekbe szociális okok miatt 2009-ben, mint az azt megelőző évben.

Tovább

˝Az esélyegyenlőség ügye nem mindig pénzkérdés – legfontosabb a szemléletbeli változás, a megfelelő intézmények és civil közösségek megtalálása és célzott segítsége.˝

Tovább

A „Helyzetértékelés és jövőkép” sorozat keretében az egészségügyi alapellátás térségi feladatairól tanácskoztak Győrújfalun.

Tovább

A megyei képviselőtestület 2010. április 23-án tartotta ülését, melyen 22 napirendi pont szerepelt.

Tovább

Április 23-án, pénteken délelőtt (9.00 óra) Győrött, a Megyeházán tartotta következő ülését a megyei képviselőtestület.

Tovább