Az a kiindulópont, hogy Magyarországon alacsony a foglalkoztatottság, a cél pedig az, hogy hazánkban több foglalkoztatott legyen – mondta Kara Ákos. A fideszes képviselő szavai szerint további cél, hogy a munkavállalók és a családok számára a munka jelentse a megélhetés forrását, illetve a munkaadók motiváltak legyenek új munkahelyek létrehozásában.

Tovább

Sikeres államot csak akkor lehet felépíteni, ha erős nemzet áll mögötte - ez volt az egyik fő gondolata annak az előadásnak, amelyet Orbán Viktor a tusványosi tábor zárónapján tartott szombaton.

Tovább

Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudta meg gyorplusz.hu Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudtuk meg Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Nyalka község önkormányzata és civil szervezetei szeretettel hívják Önt és családját a VII. aratóünnepre.

Tovább

A parlament hétfőn a nyári rendkívüli ülésszak végére is ér, soron következő, első őszi ülését szeptember 12-én tartja.

Tovább

Kara Ákos országgyűlési képviselő ötödik alkalommal hívta a Fidesz térségi segítőit Győrságra.

Tovább

Letették az Audi új győri gyárának alapkövét; az üzemben 2013-tól évi 125 ezer jármű készülhet.

Tovább

A Kisalföld információi szerint mintegy kétmilliárd forintból megoldódik Gönyű és Nagyszentjános szennyvízelvezetése és -tisztítása.

Tovább