A Téti kistérségi járóbeteg-szakellátó központ kialakítása (TIOP-2.1.2-08/1-2009-0007) című projekt zárórendezvényét ünnepélyes keretek közt tartották meg, dr. Paller Judit országos tisztifőorvosnak és Kara Ákosnak, a megyei közgyűlés alelnökének, a térség országgyűlési képviselőjének részvételével.

Tovább

Az intézményben 75 gyermeket gondoznak. Sajátossága, hogy egy közös csoportban foglalkoznak a bölcsődésekkel és a kisóvodásokkal. A bölcsődés korú gyerekeknek azért is teremtették meg a gondozás lehetőségét, hogy az óvodásokkal együtt töltött idő hozzásegítse őket ahhoz, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek be később az óvodai életbe - mondta Muraközi László polgármester az MTI-nek.

Tovább

Marad a győri egyetem – a Kisalföld információja szerint kedden a miniszterelnök erre vonatkozó kijelentést tett a hozzá érkező győri delegációnak, amelynek tagja volt többek között a Széchenyi István Egyetem rektora és két győri képviselő: Borkai Zsolt és Kara Ákos is.

Tovább

Az Együtt Győrszemeréért Alapítvány által megpályázott, az Európai Unió és a Magyar Köztársaság Kormánya által az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében megvalósult Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér (IKSZT) ünnepélyes átadására kerül sor a településen 2011. október 1-jén, szombaton 10.00 órától (Győrszemere, Felpéci u. 117.)

Tovább

A Téti kistérségi járóbeteg szakellátó központ kialakítás című projekt záró rendezvényére 2011. szeptember 30-án 11.30 órai kezdettel kerül sor. A rendezvényen részt vesz Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője.

Tovább

A "Gönyűi Nyugdíjas Klub Egyesület" és a Gönyűért Egyesület tisztelettel meghívja Önt és családját 2011. szeptember 24-én 15.00 órára Gönyűre a Hajóskert étterem udvarán tartandó "Duna-parti Kórustalálkozóra", mely "Lesz még szőlő, lesz még lágy kenyér" címmel kerül megrendezésre.

Tovább

 

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szeptembertől az Audi-beruházáshoz kapcsolódó szakképzési kérdések felelősének Kara Ákos győri országgyűlési képviselőt bízta meg. A parlament Foglalkoztatási és
Munkaügyi Bizottságának alelnökével arról beszélgettünk, hogy miközben a német járműgyár munkaerőigénye imponáló, vajon a következő években rendelkezésre áll-e majd annyi minőségi szakember, amenynyire a bővülő győri üzemben számítanak? „Az a feladat, hogy ezt a kérdést megoldjuk. A győri szakképzési rendszert évek óta kiemelten támogatja az önkormányzat. Fontos adat, hogy eddig több mint ezer szakiskolás fiatal került az Audi kötelékébe” –kezdte Kara Ákos.

Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szeptembertől az Audi-beruházáshoz kapcsolódó szakképzési kérdések felelősének Kara Ákos győri országgyűlési képviselőt bízta meg. A parlament Foglalkoztatási és Munkaügyi Bizottságának alelnökével arról beszélgettünk, hogy miközben a német járműgyár munkaerőigénye imponáló, vajon a következő években rendelkezésre áll-e majd annyi minőségi szakember, amenynyire a bővülő győri üzemben számítanak? „Az a feladat, hogy ezt a kérdést megoldjuk. A győri szakképzési rendszert évek óta kiemelten támogatja az önkormányzat. Fontos adat, hogy eddig több mint ezer szakiskolás fiatal került az Audi kötelékébe” –kezdte Kara Ákos.

 

Tovább

Tápszentmiklós község önkormányzata leader pályázaton nyert támogatásból új játszóteret épített. A játszótér átadó ünnepségén részt vett Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője.

Tovább

Rogán Antal javaslatát 277 igen szavazattal, 9 nem ellenében, 30 tartózkodással fogadta el a parlament.  Igennel voksoltak a kormánypárti és a jobbikos képviselők, nemmel szavazott az LMP, a szocialisták tartózkodtak.

Tovább

Varga Gábor Tényő község polgármestere és Kara Ákos, a térség országgyűlési képviselője, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke adta át ünnepélyes program keretében az intézményt.

Tovább