Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudta meg gyorplusz.hu Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Új feladataik lesznek a megyei önkormányzatoknak. Eddig főleg intézményfenntartással foglalkoztak, a jövő év januárjától azonban a megújuló fejlesztéspolitika fontos szereplőivé válnak. A megyei intézményeket a kormányhivatalok veszik át, tudtuk meg Kara Ákos győri országgyűlési képviselőtől, aki társadalmi megbízatásban látja el megyei alelnöki feladatait.

Tovább

Nyalka község önkormányzata és civil szervezetei szeretettel hívják Önt és családját a VII. aratóünnepre.

Tovább

A parlament hétfőn a nyári rendkívüli ülésszak végére is ér, soron következő, első őszi ülését szeptember 12-én tartja.

Tovább

Kara Ákos országgyűlési képviselő ötödik alkalommal hívta a Fidesz térségi segítőit Győrságra.

Tovább

Letették az Audi új győri gyárának alapkövét; az üzemben 2013-tól évi 125 ezer jármű készülhet.

Tovább

A Kisalföld információi szerint mintegy kétmilliárd forintból megoldódik Gönyű és Nagyszentjános szennyvízelvezetése és -tisztítása.

Tovább

2011. június 18-án szombaton kistérségi napot szervez a téti kistérség Gyarmaton.

Tovább

Kara Ákos (Fidesz) győri országgyűlési képviselő, a szociális és foglalkoztásügyi bizottság alelnöke szerdán napirend előtti felszólalásában a munkanélküliség alakulásáról, a kormány ezzel kapcsolatos stratégiájáról beszélt a T. Házban.

Tovább