Veszprémvarsány község önkormányzata idősek napi rendezvényt tart 2011. október 28-án pénteken 15.00 órai kezdettel. A rendezvényen az időseket köszönti Kara Ákos országgyűlési képviselő, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke.

Tovább

Az Audi Hungaria új Projekt- és Oktatóközpontjának avató ünnepségére október 20-án, csütörtökön 11. 00 órától kerül sor (Győr, Berkenyefa sor 2.). A rendezvényen részt vesz Kara Ákos, a megyei közgyűlés alelnöke, országgyűlési képviselő.

Tovább

Az„Infrastruktúra-fejlesztés a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban, mint egészségpólusban” (TIOP-2.2.7-07/2F/2-2009-0010) címen uniós támogatással több, mint 11 milliárdos beruházás valósul meg a megyei egészségügyi intézményben. A projekt részeként egy 26000 négyzetméteres új szárny is épül. A szükséges bontási, mélyépítési munkálatokat követően a mai napon helyezték el az új épületrész alapkövét, illetve alája azt a kapszulát, amely tartalmazza a szerződések másolatát, a terveket, a szokásoknak megfelelően pénzt, napi újságot és orvosi eszközöket is. A projekt befejezési határideje 2012. december 15.

Tovább

Rendkívüli ülést tart október 19-én, szerdán 14.30 órai kezdettel a megyei közgyűlés (Győr, Árpád út 32. I. em. Gobelin terem)

Tovább

A kormány által is kiemelten támogatott győri Audi-beruházás egy újabb fázisához ér a jövő héten: az Audi Hungária Motor Kft. és az Audi Akademie Hungária Kft. október 20-án avatja fel a cég új Projekt- és Oktatóközpontját. A rendezvényen részt vesz Kara Ákos országgyűlési képviselő is.

Tovább

A Téti Kistérség Sokoróaljai Önkormányzatainak Többcélú kistérségi társulása az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-Dunántúli Operatív Program keretében az NYDOP-5.1.1A-09-0018 azonosítószámú az "Idősek Napközi otthonainak fejlesztése a téti kistérségben" című pályázat átadó ünnepségére kerül sor Győrszemerén 2011. október 14-én 11.00 órakor. Az idősek napközi otthonának ünnepélyes átadásán részt vesz Kara Ákos országgyűlési képviselő, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke is.

Tovább

A deviza alapú lakáshitelesek megsegítése mellett törekedni kell arra, hogy lehetőséget adjunk azoknak, akik otthont kívánnak vásárolni, gyermeket szeretnének vállalni – indokolta a forinthitel alapú, új otthonteremtési program szükségességét Orbán Viktor Matolcsy Györggyel közösen tartott sajtótájékoztatóján. Elhangzott az is, hogy a kormány visszaállítja a szocpolt.

Tovább

Az óriásira duzzadt adóságtól meg kel szabadítanunk az államot és a családokat, munkahelyeket kell biztosítanunk annak, aki képes dolgozni - mondta a miniszterelnök kedden a Nemzeti Gazdasági és Társadalmi Tanács alakuló ülésén.

Tovább

A duális szakmai képzés áll annak a szakmai konferenciának a középpontjában, melyet október 11-én, kedden 9.30 órától rendeznek Győrött, a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában. A rendezvény a Duna Stratégia jegyében kerül megrendezésre.

Tovább

Különleges eseményre gyülekeztek a meghívottak a közelmúltban Csikvándon, a kastély parkjában. A résztvevők között volt dr. Ángyán József professzor, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára és Kara Ákos országgyűlési képviselő, a megyei közgyűlés alelnöke is. Az összejövetelre az "Új Magyarország" vidékfejlesztési program jóvoltából megvalósított beruházások ünnepélyes átadása adta az okot.

Tovább