A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretében 40 millióFt vissza nem térítendő támogatást nyert a fenntartásában működő pásztori Felnőttkorú Fogyatékosok Otthona régi épületének komplex akadálymentesítésére. A támogatás összegét a fenntartó megyei önkormányzat 10 millió forint önrésszel egészíti ki, így összességében 50 millió forintból a szociális intézmény komplex akadálymentesítése, terv szerint 2010. december közepéig.

Tovább

A napokban befejeződött a gönyűi Kék Duna Óvoda teljes körű felújítása és átépítése.

Tovább

2010.szept. 21. Óvoda-avatás Gönyűn

Alig több mint 3 hónap alatt készült el a gönyűi Kék Duna Óvoda átépítése, felújítása. A több mint 100 millió forintba kerülő beruházás során az emeleten új csoportszobát alakítottak ki mosdóhelyiséggel, öltözővel, valamint belga tükörrel ellátott fejlesztő szoba, kézműves szoba, tornaszoba és egyéb kiszolgáló helyiségek is elkészültek.

Tovább

Szeptember 17-én, pénteken délelőtt (9.00 óra) ül össze ismét - a 2006-2010. közötti ciklusban utoljára - a megyei képviselőtestület. Napirend előtt dr. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszönti Palotai Károly olimpia bajnok labdarúgót, legendás hírű játékvezetőt 75. születésnapja alkalmából.

Tovább