Az augusztus 20-i ünnepség keretén belül fogadta sok szeretettel Koroncó község Alasztics Gyula faszobrászt és alkotásait.

Tovább

A Nagyszentjánosi Nefelecs Nyugdíjasklub rendezésében augusztus 13-án Kistérségi Találkozót rendeztek, melyen részt vettek többek között a bőnyi, szentiváni, gönyűi, rétalapi nyugdíjas klubok is. A rendezvényen részt vett Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés alelnöke.

Tovább

Fergeteges Falunapra várta a látogatókat Pázmándfalu Önkormányzata aug.13-án. Köszöntőt mondott Kara Ákos országgyűlési képviselő.Nótacsokrokkal, dalkörrel, slágerekkel, vidám jelenetekkel szórakoztatták a felnőtteket, a kicsiket pedig Gyermek sarok, Csúszda, Lágvár várta.

Tovább

Egyéves választókerületi munkáját összegezte Kara Ákos győri képviselő, aki 52 település Fidesz-KDNP-s országgyűlési képviselője.

Tovább

Kara Ákos országgyűlési képviselő 2011. augusztus 5-én pénteken 15.00 és 16.00 között, Kajárpécen fogadóórát tart. Pontos helyszín: Kispéci Tájház

Tovább

2011.aug. 01. Falunap Ravazdon

Agusztus 6-án Ravazdon Falunapot rendeznek. A sportpályán színes programokkal várják az érdeklődőket, fellép az Arrabona Country zenekar, az Écsi Citerazenekar, este a Csulló Band zenekar szórakoztatja a jelenlevőket, a gyerekeket játszóház, lágvár, körhinta, népi játékok várják.

Tovább

A KSH közlése szerint 2011. második negyedévében csökkent a munkanélküliségi ráta, a foglalkoztatottak száma pedig nőtt. A megkezdett út folytatásához létfontosságú, hogy a foglalkoztatáshoz szükséges jogi környezetet megteremtsük - olvasható Kara Ákos fideszes országgyűlési képviselő közleményében.

Tovább

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) által pénteken nyilvánosságra hozott dokumentum csak a munka törvénykönyvének egy "konzultációs munkaanyaga", amelyhez a kormány jelenleg és továbbra is várja az észrevételeket és javaslatokat - mondta szerdán Szijjártó Péter a miniszterelnök szóvivője újságíróknak.

Tovább

Az a kiindulópont, hogy Magyarországon alacsony a foglalkoztatottság, a cél pedig az, hogy hazánkban több foglalkoztatott legyen – mondta Kara Ákos. A fideszes képviselő szavai szerint további cél, hogy a munkavállalók és a családok számára a munka jelentse a megélhetés forrását, illetve a munkaadók motiváltak legyenek új munkahelyek létrehozásában.

Tovább

Sikeres államot csak akkor lehet felépíteni, ha erős nemzet áll mögötte - ez volt az egyik fő gondolata annak az előadásnak, amelyet Orbán Viktor a tusványosi tábor zárónapján tartott szombaton.

Tovább