Az innovatív ötletek, az alakuló vállalkozások támogatásának fontosságát hangsúlyozták a konferencia előadói a Fiatal Vállalkozók Hetén, Győrben.

Tovább

2012. az elrugaszkodás éve lesz- jelentette be dr. Ángyán József. A Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára kedden járt Győrben országjáró körútjának részeként.

Tovább

A képviselőknek az Országgyűlés mai ülésén összesen nyolc óra áll rendelkezésükre a köznevelési törvényjavaslat megvitatására.

Tovább

Megmarad az egyszerűsített vállalkozói adó, az eva 2012-ben, az összeghatára és az adómértéke azonban emelkedni fog - nyilatkozta Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a Fidesz-KDNP-frakció hétfői ülése után az MTI-nek.

Tovább

A korszerű munkajogi szabályozás megteremtését segítheti az új Munka törvénykönyve - hangsúlyozta Kara Ákos napirend előtti felszólalásában a parlamentben.

Tovább

Győr-Moson-Sopron Megye Önkormányzatának Közgyűlése 2011. november 18-án (pénteken) 9 órakor tartja következő ülését a Megyei Önkormányzati Hivatal földszinti nagytermében.

Tovább

A Kormány környezeti értékeink megóvása és az állampolgárok életminőségének javítása érdekében döntött úgy a múlt héten, hogy az Új Széchenyi Tervben támogatja a Mosoni-Duna és a Szigetköz fejlesztési nagyprojektjeit” – jelentette be Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztéspolitikai koordinációért felelős államtitkára 2011. november 11-én, Győrben.

Tovább

Idén is megrendezték, immáron 12. alkalommal a „Pályaválasztási Kiállítás és Szakmabemutató” című rendezvényt. Ma reggel kilenctől délután ötig várják a pályaválasztás vagy munkavállalás előtt álló fiatalokat az Eto-parkban. A rendezvényen részt vesz Kara Ákos országgyűlési képviselő, a parlament foglalkoztatási bizottságának alelnöke is.

Tovább

2011.nov. 10. Sajtótájékoztató

Dr Molnár Ágnes, Fejlesztéspolitikai Koordinációért Felelős államtitkár 2011. november 11-én pénteken, 12.30 órakor sajtótájékoztatót tart Győrben a Duna parton (Amstel Hattyú Fogadó, Győr, Töltésszer u. 18.).

Tovább

A fideszes Kara Ákos az értékteremtő munka és a vállalkozás szabadságának fontosságát hangsúlyozta, mint mondta, a javaslat mindkét alapjog érvényesítését elősegíti. Hozzátette: a szabályozás a szociális konzultáció eredményére alapozva tartalmazza a védett kor intézményét és családbarát intézkedéseket is.

Tovább