"Szeretnék köszönetet mondani azoknak a magyaroknak, akik reszt vettek a nemzeti konzultációban, kölcsönadták nekünk, nekem az erejüket, s lehetővé tették, hogy ezen a csúcson - különösképpen péntekre virradó éjszaka - sikerüljön visszaverni a támadásokat, amelyekkel Magyarország szuverenitását kis híján megsértették" - fogalmazott a miniszterelnök Brüsszelben, az európai uniós csúcstalálkozót követően pénteken.

Tovább

 

 

Tovább

December 17-én, 15:30 órai kezdettel tartják meg Tényőn a hagyományos adventi koncertet a római katolikus templomban, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Nagyszentjános Község Önkormányzata és a Közösen Érted Nagyszentjános Egyesület december 16-án, 16 órai kezdettel tartja ünnepélyes karácsonyi műsorát a község templomában.

Tovább

Bakonyszentlászló község Önkormányzata 2017. december 16-án Falukarácsonyt szervez. Szeretettel várnak minden érdeklődőt a rendezvényre.

Tovább

Advent második vasárnapján, a viharos szél ellenére is rengeteg gyűltek össze a belvárosban, hogy közösen köszöntsék az újabb gyertya felgyulladását.

Tovább

December 17-én 15 órai kezdettel kerül megrendezésre Gyömörén, a Római Katolikus Templomban a hagyományos Adventi koncert, melyen a település idős embereit és az idén született csecsemőket is köszöntik. A koncert után a Szivárvány Nyugdíjas Klub tagjai „Szeretet-vendéglátásra” invitálják a falu apraját és nagyját.

Tovább

Jó ütemben halad az Ifjúság körút felújítása, erről számolt be a térség országgyűlési képviselője és az útkezelő szervezet vezetője. Kara Ákos hangsúlyozta, a körút második üteme 200 millió forint állami forrásból újul meg, az Ifjúság körút 78 – tól, egészen a Szigethy Attila útig.

Tovább

A nemzeti konzultáció részleges feldolgozási adatai alapján a résztvevők elsöprő többsége nemet mondott a Soros-tervre - mondta a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár vasárnap Budapesten.

Tovább

Jelenleg a vízvezetékek cseréje zajlik, valamint kötőréteg kerül az útra. Ezt követően az utat ideiglenesen átadják a forgalomnak, s majd tavasszal folytatják a felújítást, amely a kopóréteg felvitelével lesz teljes.

Tovább