Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje az utolsó percig kampányol.

Tovább

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kisalföldnek elmondta: jó, ha tudjuk, hogy minden választás – akkor is, ha részt veszünk rajta és akkor is, ha nem – az életünkről szól.

Tovább

Az önkormányzati választásokon az ellenzéki összefogás színeiben induló, s közülük egyedüliként egyéni képviselői mandátumhoz jutott Bárány István sajtótájékoztatón kérte, hogy a győriek dr. Dézsi Csaba Andrást válasszák meg polgármesternek, mert egyértelműen ez a város érdeke.

Tovább

Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja Németh Árpád, az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson.

Tovább

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola felső tagozatos tanulói és tanárai minden évben közösen vesznek részt ezen az eseményen.

Tovább

Nem sikerült igazat mondania Korózs Lajosnak szerdai sajtótájékoztatóján, melyről a pestisracok.hu is beszámolt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházzal kapcsolatban, derült ki az intézmény által kiadott közleményből. A sajtóközlemény szerint ugyanis hamisak azok a vádak, miszerint a kórházban ne lenne elegendő és megfelelő képzettségű szakorvos, ráadásul mint kiderült a parlament népjóléti bizottságának elnöke meg se kereste a kórházat közérdekű kérdésfelvetéssel.

Tovább

Az igazság feltárása érdekében tartott közös sajtótájékoztatót Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a Fidesz–KDNP két országgyűlési képviselője.

Tovább

Példátlan mélységbe süllyedt az ellenzéki politizálás Győrben, ahol 9 nap múlva tartanak időközi polgármester-választást. A kampány hevében úgy tűnik a szocialistákból – ha volt egyáltalán – a maradék kis empátia és erkölcs is elpárolgott.

Tovább

Győr az egyik legerősebb, gazdaságilag stabil város jelenleg, stabil háttérrel, de ezt meg kell őrizni. A város eddig elért céljairól és a jövőbeni lehetőségeiről egyaránt beszélt Dézsi Csaba András a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Tovább

Győr jövője szempontjából rendkívül fontos lesz a január 26-i polgármester-választás. Erről beszéltem a Győr Plusz híradóban.

Tovább