Egy másfajta, határait és kultúráját védő Európa építésének érdekében utazik Magyarországra az olasz kormányfőhelyettes csütörtökön.

Tovább

Szeretettel hívnak és várnak minden érdeklődőt 2019. május 4-én, szombaton a nyúli Családi Majálisra. A családi és gyermek, sport és szabadidős programok 14.00 órától kezdődnek az Ady Parkban.

Tovább

Szeretettel várják az érdeklődőket 2019. május 1-jén, szerdán a 9. Gyirmóti Halászléfőző Fesztiválra. Helyszíne: Aranyhal Szabadidőközpont, Horgásztavak.

 

Tovább

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöksége a Megye Gazdaságáért Díjat adományozta a Széchenyi István Egyetemnek.

Tovább

Tisztelettel meghívjuk a ma este 18 órakor tartandó lakossági fórumra Nyúlra, melynek témája a bevándorlás.

Tovább

Változatos programokkal, többek között koncertekkel, sétahajózással, vidámparkkal, táncbemutatókkal várják az érdeklődőket a kétnapos Kiskút ligeti Majálisra.

Tovább

Harmadik alkalommal várják a rockzene kedvelőit a város Főterére, az Évszakok Fesztivál tavaszi rendezvényére. A színpadi programokon kívül kereskedők és vendéglátók várják az érdeklődőket. A programra a belépés ingyenes!

Tovább

Elkészült a társulat új próbaterme a tavaly télen átadott Árpád parkolóházban. Az önkormányzat beruházása méltó ajándék az idén 40 éves Győri Balett számára, a mintegy 400 négyzetméteres létesítményt a legmodernebb technológia jellemzi.

Tovább

Az európai parlamenti választások után vissza kell térni a külső határok védelméhez, a nemzetállamok Európájához – erről beszélt a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az M1 aktuális csatorna szerda esti műsorában.

Tovább

2019.ápr. 21. Áldott Húsvétot!