Az igazság feltárása érdekében tartott közös sajtótájékoztatót Simon Róbert Balázs és Kara Ákos, a Fidesz–KDNP két országgyűlési képviselője.

Tovább

Példátlan mélységbe süllyedt az ellenzéki politizálás Győrben, ahol 9 nap múlva tartanak időközi polgármester-választást. A kampány hevében úgy tűnik a szocialistákból – ha volt egyáltalán – a maradék kis empátia és erkölcs is elpárolgott.

Tovább

Győr az egyik legerősebb, gazdaságilag stabil város jelenleg, stabil háttérrel, de ezt meg kell őrizni. A város eddig elért céljairól és a jövőbeni lehetőségeiről egyaránt beszélt Dézsi Csaba András a Hír TV Magyarország élőben című műsorában.

Tovább

Győr jövője szempontjából rendkívül fontos lesz a január 26-i polgármester-választás. Erről beszéltem a Győr Plusz híradóban.

Tovább

Az épület tetőzet és homlokzati hőszigetelése révén nemcsak gazdaságosabbá, de szebbé, otthonosabbá is vált a bölcsőde. Megújult az udvar és új bútorok is gazdagítják az intézményt.

Tovább

17 új Mercedes busszal bővült a győri járműpark, amelyek alacsony padlómagasságú, klímával és a legkorszerűbb technológiával felszerelt autóbuszok. Az év során további 22 csuklós busz is érkezik városunkba.

Tovább

Nagy sajtóérdeklődés mellett meghirdette programját pénteken a városháza előtt dr. Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje.

Tovább

2019.dec. 24. Karácsony 2019

Óriási tétje lesz a január végi győri polgármester választásnak, az a fő kérdés, hogy folytatódik-e a fejlesztő munka vagy örökös vita és veszekedés költözik városba.

Tovább

Dr. Dézsi Csaba András önkormányzati képviselő javaslatára a jövő évtől Győrben megszűnik a garázsok és a kisebb, magánszemélyek tulajdonában álló üdülőházak adója. Kezdeményezésére egyhangúlag módosította a közgyűlés az építményadóról szóló törvényt.

Tovább