2018. május 1-jén 8 órai kezdettel kerül sor a 8. Gyirmóti Halászléfőző Fesztiválra. A rendezvény helyszínéül az Aranyhal Szabadidőközpont szolgál. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább

Megszépült a Lila-hegyen álló kilátó. A Győrújbarát és Nyúl határán álló kilátót korábban sokan keresték fel. Az építmény állapota az idő előrehaladtával folyamatosan romlott és balesetveszélyessé vált. Néhány éve helyi lokálpatriótákkal, így mások mellett Szűcs Mihály tanár úrral és a két település polgármesterével sokat beszélgettünk arról, hogy valamilyen módon fel kellene újítani az építményt. Megkerestük a helyi erdőgazdaságot, amely felkarolta az ötletünket. Köszönet érte!

Tovább

Kara Ákos megkapta a megbízatást a következő négy évre, Simon Róbert Balázs után egy nappal, csütörtökön ő is átvehette országgyűlési képviselői mandátumát a Városházán.

Tovább

Április 28-án kerül megrendezésre a XXI. Vadvirág kupa tehetségkutató lovasverseny. A rendezvény helyszínéül a szervező iskola, azaz a győri Veres Péter Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium lovas pályái szolgálnak.

Tovább

A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója szerint az Európai Unió ahelyett, hogy - tanulva az illegális bevándorlással összefüggő 2015-ös eseményekből - megerősítette volna a külső határait, a mai napig azon "mesterkedik", miként tudná Magyarországot rákényszeríteni arra, hogy "álljon be a sorba", fogadjon be migránsokat.

Tovább

2018.ápr. 20. Kísérletbazár 2018.

Április 27-én, 9.00 és 15.00 óra között rendezik meg a 2018-as Kísérletbazárt a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

 

 

Tovább

A kormányt kötelezi a választók döntése - jelentette ki az illegális bevándorlás témájáról szólva M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában Bakondi György, a miniszterelnök nemzetbiztonsági főtanácsadója.

Tovább

Párhuzamos interjú Kara Ákossal és Simon Róbert Balázs újjáválasztott országgyűlési képviselőkkel.

Tovább

2018. április 14-én 17 órai kezdettel kerül sor Babos Ágnes festőművész önálló kiállításának ünnepélyes záró rendezvényére.

Tovább

2018. április 13-án, 17:30 órai kezdettel kerül megrendezésre a 2018-as Szakmák Éjszakája a Győri Műszaki Szakképzési Centrum szervezésében.

Tovább