A fogkrémek most zárult ellenőrzéséről Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára számolt be, közölte, a tizenegy termékből kilencnél a fluorid tartalom 5-10 százalékkal alacsonyabb volt a feltüntetettnél.

Tovább

Hazánk első főápolójának, Kossuth Zsuzsannának a tiszteletére készített emléktáblát avattak hétfőn a Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban. Az ünnepségen az ápolók megbecsültségének emelését hangsúlyozták.

Tovább

A magyar kormány elkötelezett amellett, hogy minden gyermeket vállaló család támogatást kapjon. 2018 a családok éve lesz. Egyre jobban közelítünk ahhoz, hogy a bruttó hazai termék (GDP) 5 százalékát családtámogatásra fordítsuk.

 

 

 

 

Tovább

Az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) lángja újra Győr-Moson-Sopron megyét járja, szerdán délelőtt Gönyű polgármestere, Major Gábor is kezében tarthatta.

Tovább

Kedden délután tartotta a Fidesz-frakció a nemzeti konzultációt kísérő "Álljunk ki Magyarországért!" országjáró rendezvénysorozatának záróeseményét. Beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, a KDNP elnöke, Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője és Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter is. A kormányfő szerint, ha a magyarok, a magyar családok, Magyarország mai és holnapi biztonságáról van szó, akkor „nincsen pardon.

Tovább

Ünnepi szentmisével és a hagyományos körmenettel emlékeztünk meg Szent László királyról kedden. Idén újdonság volt, hogy a misét ezúttal a szabadban, a Dunakapu téren Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek celebrálta.

Tovább

A kétszáz éve született Kossuth Zsuzsa - Magyarország első főápolónője - tiszteletére avattak táblát a győri Petz-kórházban. Az ünnepélyes avatón a kórház vezetősége, az osztályok delegáltjai, az ápolók országos érdekképviselete mellett köszöntőt mondott Kara Ákos országgyűlési képviselő és Németh Zoltán megyei elnök.

Tovább

2010 óta egyre többen dolgoznak Magyarországon. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a foglalkoztatottság növelése mellett. Az a cél, hogy aki dolgozni akar, és munkából akar megélni, az megtalálja erre a lehetőséget.

 

 

 

Tovább

A meglévő négy mellett két informatikai vállalkozással bővült a Programozd a jövőd! program, amely 21 felsőoktatási intézményben indít díjmentes képzéseket, elsősorban informatikus hallgatóknak - mondta Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára az M1 aktuális csatornán péntek reggel.

Tovább