Két rangos elismerésben is részesült a Győr-Gönyű Országos Közforgalmi Kikötő. Infrastrukturális továbbfejlesztési programja Építőipari Nívódíjas lett. Emellett a projektben megvalósult H4 hajószerviz-állomás kezelőépülete elnyerte a Média Építészeti Díjat is.

Tovább

Június 14-én kezdődik a Győri Nyár. A Nyárnyitó hétvégén a Halott Pénz zenekar és Rúzsa Magdi lépnek fel a Dunakapu téren.

Tovább

Május 20-tól zárták le a kórházi parkolót, az új parkolólemezt 2020 tavaszától vehetik birtokba az autósok.

Tovább

Idősek és fiatalok együtt emlékeztek Trianonra a nemzeti összetartozás napján, Nyúlon. A Győr melletti településen nyolc éve emeltek emlékművet, ahol kedd este több százan gyűltek össze, hogy közösen emlékezzenek és gyújtsanak mécsest.

Tovább

Idén 90. alkalommal rendezik meg könyvhetet Győrben. Június 13-15-ig minden nap 10-18 óráig várják az érdeklődőket a Baross Gábor úton.

Tovább

2019. június 9-én, vasárnap 17.00 órakor kerül megrendezésre a Hagyományőrző Népzenei Találkozó Écsen, az Orbán László Művelődési Házban. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább

Két hétvégén (június 8-án és 16-án), két győrsági helyszínen (a FinomSág birtokán és a Sági Levendula birtokán) sok-sok programmal, vásárral, termékkóstolóval, levendulaszedési lehetőséggel, madárcsicsergéssel, jókedvvel, na és persze fantasztikus látvánnyal, levendulaillattal, szeretettel várnak Mindenkit!

Tovább

2019. június 7-én, pénteken 17 órakor avatják fel Győrújbaráton az újonnan elkészült Trianoni emlékművet.

Tovább

Ünnepélyes keretek között lerakták a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház épülő parkoló lemezének alapkövét. A több mint 2 milliárd forint értékű fejlesztés 180 új parkolóhelyet jelent majd a környéken, a beruházás pedig a tervek szerint 2020 tavaszára készül el.

Tovább

Az eddigihez képest 180 új hellyel bővítik a kapacitást a 360 autó befogadására alkalmas parkolólemezzel a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház szomszédságában. A kivitelezés megkezdődött, szerdán a beruházás alapköve is a helyére került.

Tovább