November 11-én Márton napi rendezvényt tartanak Fenyőfőn, a Faluházban. Délután három órától késő estig színes rendezvények várják az érdeklődőket. A szervezők szeretettel várnak mindenkit.

Tovább

Európában mindennapossá váltak a 2015 óta tartó migrációs folyamat negatív hatásai - mondta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Tovább

A visegrádi országok közösen készülnek fel a digitális átalakulás kihívásaira. Az együttműködés versenyképes országokat, emelkedő gazdasági mutatókat, és valamennyi állampolgár számára egyenlő esélyeket kínáló digitális társadalmat teremt – hangsúlyozzák az aláírók abban a nyilatkozatban, amelyet a V4-es magyar elnökség digitális és technológiai fókuszú Vision4Tech rendezvényén fogadtak el 2017. november 8-án Budapesten.

Tovább

A mai napon, 17 órai kezdettel nyílik a "Mindenkinek mindene..." kiállítás Apor Vilmos boldoggá avatásának 20. évfordulójára. A kiállítást Dr. Veres András győri megyéspüspök nyitja meg.

Tovább

Győr Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. november 9-én, 15:30 órai kezdettel koszorúzási ünnepséget szervez Török István 1958-ban mártírhalált halt nyugállományú honvéd őrnagy, a nemzetőrség egykori győri vezetőjének emlékére. A koszorúzás helyszíne a Török István utcában felállított emlékmű.

Tovább

November 8-án, szerdán Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkára nyitja meg a Vision4Tech Konferenciát. Kara Ákos nyitóbeszédében Magyarország digitalizációs folyamatáról számol be.

Tovább

Orbán Viktor miniszterelnök hétfő délután lerótta tiszteletét Luther Márton sírhelyénél a wittenbergi vártemplomban - tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Tovább

2017. november 7-én, kedden lesz  a már hagyományosnak tekinthető Állásbörze a Széchenyi István Egyetemen, az Új Tudástér aulájában. A rendezvényt 9:00 órától 16:00 óráig látogathatják az érdeklődő állást keresők. A börzét a november 6-i Felkészítő Nap előzi meg.

Tovább

Egészségházat építenek mintegy 240 millió forintból Győrújbaráton. Az intézményben lesz gyermekorvosi, háziorvosi és fogorvosi rendelő, de helyet kap a védőnői szolgálat és a röntgenhelyiség is. Kara Ákos országgyűlési képviselő az alapkőletételi ünnepségen elmondta: az állam ezen támogatáson túl útfelújítási beruházásokkal is hozzájárul a falu haladásához.

Tovább

Áder János köztársasági elnök jelenlétében, katonai tiszteletadás mellett felvonták, majd félárbócra engedték Magyarország nemzeti lobogóját az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének 61. évfordulóján, szombat reggel Budapesten, a Parlament előtti Kossuth Lajos téren. A kegyelet kifejezéseként a lobogó egész nap félárbócon marad a nemzeti gyásznapon.

Tovább