Eljött az ideje, hogy érdemi tárgyalások kezdődjenek a határvédelemre fordított pénzekről, ugyanis Magyarország több mint egymilliárd eurót költött az európai határok megvédésére. Ezzel "nemcsak magunkat, hanem Európát is védjük" - mondta a Brüsszelben a Facebookra feltöltött videoüzenetében Orbán Viktor miniszterelnök pénteken.

Tovább

Meg kell óvni Magyarországot attól, hogy bevándorlóországgá váljon, ez az áprilisi parlamenti választás tétje - mondta Orbán Viktor miniszterelnök az Eger Televíziónak adott keddi interjúban.

Tovább

Orgonaszentelési ünnepséget tartottak vasárnap délelőtt a győri Evangélikus Szigetben található, Öregtemplomban. Az épületegyüttessel együtt ugyanis megújult az 1926-ban készült hangszer is. Az Insula Lutherana teljes rekonstrukcióját a kormány kiemelt beruházásként, közel 5 milliárd forinttal támogatta, Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő közbenjárásával.

Tovább

Simon Róbert Balázs és Kara Ákos a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselőjelöltjei Győrben elsőként adták le a választási induláshoz szükséges ajánlásokat kedden délután a választási irodában.

Tovább

Február 18-án, vasárnap 10 órai kezdettel került sor az Insula Lutherana épületegyüttes részét képező Öregtemplom orgonaszentelési ünnepségére. A helyreállított orgonát Szemerei János püspök szentelte fel. Az eseményen köszöntőt mondott Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, az NFM államtitkára, dr. Somogyi Tivadar Győr Megyei Jogú Város alpolgármestere, Mészáros Tamás, a Nyugati (Dunántúli) Evangélikus Egyházkerület felügyelője és Csorba János, a Győri Evangélikus Egyházközség igazgató-lelkésze.

Tovább

Nekünk Magyarország az első - hangoztatta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap elmondott évértékelőjében.

Tovább

Országgyűlési képviselőként érkeztek, országgyűlési képviselő-jelöltként tartottak sajtótájékoztatót Kara Ákos és Simon Róbert Balázs, akik bejelentették, ismét indulnak a választáson a Fidesz-KDNP jelöltjeként, s kérik a győriek és Győr környékiek bizalmát.

Tovább

Tegnap Kara Ákos és Simon Róbert Balázs a 2018-as áprilisi országgyűlési választások fontosságáról nyilatkoztak.

Tovább

A húsvéti Szent Három Napra történő lelki felkészülés és feltöltődés jegyében a Pannonhalmi Főapátság nagyböjt időszakában új háromrészes koncertsorozatot szervez.

Tovább

Egy sikeres uniós pályázat keretében, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ révén 805 millió forintból újulhat meg a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Ifjúság körúti nővérszállójának belső tere. Ezt Kara Ákos államtitkár és dr. Tamás László János főigazgató – főorvos jelentették be szerdán.

Tovább