Hamarosan szerkezetkész állapotba kerül az épület, a közelmúltban pedig a 41 dolgozói parkoló is elkészült. Ősszel építik a behajtó csomópontot, az új létesítményt pedig a tervek szerint tavasszal adják át a kórházba érkezőknek.

Tovább

Átadták Pannonhalmán a csapdaházat, és a 150 éves, volt szolgabírói épület részeként kialakított konferenciatermet, tárgyalót.

Tovább

Már 17. alkalommal indult útnak az a nagyszabású jótékonysági kerékpártúra, melynek célja a közös mozgás örömén túl a szociális intézményekben élők megismerése.

Tovább

Nemcsak Győr, a környékbeli kistelepülések is fejlődnek. Erre itt a legújabb bizonyíték, egy gönyűi útfejlesztés.

Tovább

A Marcalváros I-et és II-t összekötő Mécs László út 821. számú út és Kovács Margit út közötti szakaszának felújításával nemcsak dinamikusabbá, de biztonságosabbá is vált a közlekedés.

Tovább

Immár 17. alkalommal jótékonysági kerékpártúrára indulunk szeptember 27-én, pénteken 9.00 órakor a győri Városházától. A hagyományoknak megfelelően a táplánypusztai szociális intézmény az úticélunk. Aki részt szeretne venni a jótékonysági kerekezésen, kérem, regisztráljon előzetesen a 06-20/215-3943-as telefonszámon.

Tovább

A Hír TV Magyarország élőben című adásának Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója volt a vendége, akit Velkovics Vilmos műsorvezető egyebek mellett arról kérdezett, valóban újraindult a migránsok szétosztásáról folytatott európai vita, és Olaszország kötelező kvótát követel-e?

Tovább

Lakossági Fórumot tartunk Kajárpécen 2019. szeptember 24-én, csütörtökön 18 órától a Kultúrházban. A fórum vendége Dr. Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója lesz. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Tovább

Korábbi rendőrségi járműveket adott át Csizmadia Gábor dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány a polgárőröknek.

Tovább

Mindenképpen sötétedés után érdemes megnézni Máté Bence természetfotós kiállítását a Széchenyi téren. A szombat esti megnyitón már rengetegen voltak.

Tovább