Elkezdődött Győrben a Felsőoktatási és Ipari Együttműködések Központjának (FIEK) építése, amelyre a Széchenyi István Egyetem 6,4 milliárd forintot nyert a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivataltól.

Tovább

Gönyűn és Nagyszentjánoson egymás után rendeztek lakossági fórumot a csatornaberuházással kapcsolatos elszámolásokról. A tájékoztatókon Kara Ákos országgyűlési képviselő beszédében szólt a két településen megvalósult kétmilliárd forintos csatornaberuházás sikerességéről.

Tovább

A Gönyűi Idősek Klubja munkáiból húsvéti kiállítást és jótékonysági vásárt rendeznek, melyre szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

2017.márc. 31. Falutakarítás Nyúlon

Nyúl Község Önkormányzatának Képviselőtestülete április 1-jén falutakarítást szervez, hogy a lakosok együtt tegyék szebbé környezetüket a közelgő húsvétra.

Tovább

23. alkalommal kerül megrendezésre az Egészség-Piac lakossági egészségmegőrző programsorozat, ahol ingyenes egészségügyi mérésekkel, tanácsadásokkal, egészséges életmódhoz kapcsolódó ételkóstolóval várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Európát csak akkor lehet rendbetenni, ha minden nép gondoskodik saját hazájának biztonságáról és jólétéről - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Rómában, miután az európai uniós tagországok és az uniós központi intézmények vezetői aláírták az EU közös jövőjéről szóló nyilatkozatot.

Tovább

Orbán Viktor miniszterelnök kijelentette: Európában közeledünk az ésszerű migrációs politikához és intézkedésekhez. A kormányfő erről kedden beszélt a visegrádi tagállamok (V4) kormányfői találkozója utáni sajtótájékoztatón, Varsóban.

Tovább

A jogi határzár megerősítésének a célja, hogy bezárják azokat a kiskapukat, amelyek lehetővé tették, hogy bárki illegálisan tartózkodjon Magyarországon - jelentette ki a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója sajtótájékoztatón.

Tovább

Öt hajóállomással, Dunáig érő sínpárral, darupályával és útépítésekkel elkészült a gönyűi kikötő kiemelt állami beruházásaként zajló partépítés, olvasható a Kisalföld napilap mai számában. A beruházásról Kara Ákos, a Győr-Gönyű kikötő fejlesztésének miniszteri biztosa, győri országgyűlési képviselő nyilatkozott.

Tovább

A felújítás tavaly kezdődött, a pénz azonban nem bizonyult elégnek. Most újabb 300 millió áll rendelkezésre, így a korszerűsítés folytatódhat az intézményben – mondta el lapunknak Kara Ákos győri országgyűlési képviselő.

Tovább