Felavatták a Mobilist, csütörtökön nyit az - elsősorban járműipari fejlesztéseket bemutató - győri tudományos játszótér.

Tovább

A térség vezető intézményévé válik a győri Petz Aladár Kórház. A Semmelweis-terv szerint Győr-Moson-Sopron megye mellett, Vas, Veszprém és Zala megyéből is Győrbe érkezhetnek többek között a speciális égésplasztikai, ideg-, ér-és daganatsebészeti ellátást igénylő betegek, de kiemelt terület lesz a gyermekgyógyászat is. Az átalakításokkal kapcsolatban folyamatosak az egyeztetések a kórházak és az államtitkárság között.

Tovább

2012.márc. 12. Focikupa Győrszemerén

Március 14-én rendezik meg Győrszemerén az Általános Iskolában a IV. korcsoportos lány labdarúgók részére a Március 15. Kupát.

Tovább

Negyedik alkalommal került megrendezésre az otelló borok kedvelőinek a térség borversenye.

Tovább

2012.márc. 07. Márciusi dallamok

A Gyárvárosi Daloskör március 9-én tartja meg dalestjét a Gyárvárosi Közösségi Házban.

Tovább

2012 március 7.-én került megrendezésre a megyeházán a Civil Fórum elnevezésű egész napos program.

Tovább

Kara Ákos győri országgyűlési képviselő, a Fidesz vezérszónoka kedden a Parlamentben úgy fogalmazott: a kiegészítő bérkompenzációs rendszer célja, hogy minél több munkáltató teljesíthesse az elvárt béremelést.

Tovább

Orbán Viktor Március 15-én délután háromtól beszédet mond az állami ünnepségsorozat részeként a Kossuth téren. Jövő hét csütörtökön a fővárosban és országszerte több helyen emlékeznek az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hőseire.

Tovább

Czomba Sándor államtitkár az elvárt béremelés végrehajtásával összefüggő törvények és az idei költségvetéséről szóló törvény módosításának együttes általános vitájának expozéjában hangsúlyozta, hogy a kormány kiemelt figyelmet fordít arra, hogy az adóváltozások következtében idén a munkavállalók keresete ne csökkenjen.

Tovább

A Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata közös ünnepi megemlékezésére – az egész napos emlékező programsorozat részeként – 2012. március 15-én, csütörtökön, délután 3 órától a Hansági Múzeumnál (Szent István király út 1.) kerül sor.

Tovább