A településen az utóbbi évek legnagyobb fejlesztése volt az egészségügyi centrum kialakítása, amelyet szombaton adtak át: ehhez jelentősebb önerő is szükségeltetett.

2012. március 31-én adták át Dunaszegen az új egészségügyi központot.  .
Az ünnepségen Babos Attila polgármester ismertette a projektet, Széles Sándor kormánymegbízott ünnepi beszédet mondott, majd Kara Ákos a térség országgyűlési képviselője köszöntötte a megjelenteket.
Tenger Szilárd plébános megáldotta az új épületet.
Az ünnepséget színesítette az általános iskola tanulóinak furulya előadása, valamint a Szent Cecília Kórus éneA településen az utóbbi évek legnagyobb fejlesztése volt az egészségügyi centrum kialakítása, amelyet szombaton adtak át: ehhez jelentősebb önerő is szükségeltetett.

 

 

Tovább

A projekt átfogó célja a pannonhalmi kistérségben az érintett települések diákjai számára a XXI. századi, minőségi oktatás körülményeinek megteremtése, az egyenlő esélyek biztosítása.

Tovább

Újabb Széchenyi Terv támogatásával induló projekt indult Győrben.

Tovább

Csikvándon nem a közterületek, csatornák tisztítását végzik a közmunkások, hanem zöldségeket termelnek. E kis falu más tekintetben is példát mutat. A Kisalföld csütörtöki lapszámámában megjelent írás a megyei tapasztalatokra, problémákra is kitér.

Tovább

Rekordszámú résztvevővel rendezték meg az idei Disputa napot a győri Szent-Györgyi Albert Szakképző Iskolában, ahol a csornai Hunyadi János Gimnázium diákjai vitték el a pálmát az érvek és ellenérvek ütköztetésében.

Tovább

Az Audi Hungaria Motor Kft. és a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház 2012. március 29-én, csütörtök 15 órakor tartják a „Szimbiózisban a régiónkkal - Piacközeli kutatási és oktatási kapacitások” projekt ünnepélyes nyitórendezvényét.

Tovább

Március 24.-én került bemutásra a Regös Táncműhely "Ládafia" című előadása

Tovább

Kara Ákos azt javasolja: a Győr és Veszprém közötti menetrend ügyében legyen minisztériumi egyeztetés a Bakonyvasút Szövetséggel.

Tovább

Januárhoz képest februárban 206-tal csökkent az álláskeresők száma Győr-Moson-Sopron megyében. A ráta 6,2 százalékon áll. Szerencsére több a szabad álláshely is.

Tovább

Nagybajcson a szabadságharc emlékére emlékoszlopot avattak március 15-én.

Tovább