A kormány néhány nappal ezelőtt klíma- és természetvédelmi akciótervet fogadott el. Győrben az elmúlt héten került sor a Fenntartható Magyarország 2020, a fenntarthatóság éve programsorozat nyitórendezvényére a Széchenyi István Egyetemen. Az eseményen magam is megoszthattam a gondolataimat.

Tovább

Jövő héten átadjuk a győri kórház megújult szülészeti és nőgyógyászati osztályát, emellett jó ütemben halad a kórház melletti parkolólemez építése. Erről is beszéltem a Győr Plusznak.

Tovább

A klímavédelem kapcsán cselekedjünk, ne csak beszéljünk! – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédében vasárnap, a Várkert Bazárban. A kormányfő beszélt Trianonról, az elmúlt 10 év eredményeiről, az új nemzeti konzultációról, Gyöngyöspatáról, a családvédelmi intézkedésekről és a következő két évről is.

Tovább

A korábbi külső, energetikai felújítás után most teljes belső rekonstrukció indul az Ifjúság körúti nővérszállón.

Tovább

A kormány segítséget kíván nyújtani mind a szemléletformálásban, mind a technológiaváltás támogatásában.

Tovább

Győrben indult el a fenntarthatóság évének országos rendezvénysorozata.

Tovább

Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről beszéltem a Győr Plusz Híradónak.

Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt Híradónknak.Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt Híradónknak.

Tovább

Megváltozott a migrációs útvonal az utóbbi hetekben, újra Magyarország felé vették az irányt a migránsok - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Tovább

Mintegy 340 millió forintból felújították a győri Petz-kórház szülészetét. A munkák ősz végén kezdődtek, mostanra fejeződtek be végleg. A kismamák péntektől már a régi-új helyen adhatnak életet a kisbabáiknak, biztonságos és komfortos körülmények között.

Tovább

A vasárnap megválasztott polgármester, dr. Dézsi Csaba András után a Fidesz két győri országgyűlési képviselője is megköszönte azoknak a szavazóknak a bizalmát, akik jelöltjükre adták a voksukat az időközi választáson.

Tovább