Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről beszéltem a Győr Plusz Híradónak.

Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt Híradónknak.Folytatódik az egészségügyi szakdolgozók bérének lépcsőzetes emelése, az érintettek a napokban kapják kézhez januári, emelt fizetésüket. Erről Kara Ákos országgyűlési képviselő beszélt Híradónknak.

Tovább

Megváltozott a migrációs útvonal az utóbbi hetekben, újra Magyarország felé vették az irányt a migránsok - mondta Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója.

Tovább

Mintegy 340 millió forintból felújították a győri Petz-kórház szülészetét. A munkák ősz végén kezdődtek, mostanra fejeződtek be végleg. A kismamák péntektől már a régi-új helyen adhatnak életet a kisbabáiknak, biztonságos és komfortos körülmények között.

Tovább

A vasárnap megválasztott polgármester, dr. Dézsi Csaba András után a Fidesz két győri országgyűlési képviselője is megköszönte azoknak a szavazóknak a bizalmát, akik jelöltjükre adták a voksukat az időközi választáson.

Tovább

Dézsi Csaba András, a Fidesz jelöltje az utolsó percig kampányol.

Tovább

Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Kisalföldnek elmondta: jó, ha tudjuk, hogy minden választás – akkor is, ha részt veszünk rajta és akkor is, ha nem – az életünkről szól.

Tovább

Az önkormányzati választásokon az ellenzéki összefogás színeiben induló, s közülük egyedüliként egyéni képviselői mandátumhoz jutott Bárány István sajtótájékoztatón kérte, hogy a győriek dr. Dézsi Csaba Andrást válasszák meg polgármesternek, mert egyértelműen ez a város érdeke.

Tovább

Dézsi Csaba Andrást, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjét támogatja Németh Árpád, az MSZP helyi szervezetének volt alelnöke a vasárnapi időközi győri polgármester-választáson.

Tovább

A Kölcsey Ferenc Általános Iskola felső tagozatos tanulói és tanárai minden évben közösen vesznek részt ezen az eseményen.

Tovább

Nem sikerült igazat mondania Korózs Lajosnak szerdai sajtótájékoztatóján, melyről a pestisracok.hu is beszámolt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházzal kapcsolatban, derült ki az intézmény által kiadott közleményből. A sajtóközlemény szerint ugyanis hamisak azok a vádak, miszerint a kórházban ne lenne elegendő és megfelelő képzettségű szakorvos, ráadásul mint kiderült a parlament népjóléti bizottságának elnöke meg se kereste a kórházat közérdekű kérdésfelvetéssel.

Tovább