Az idei évben először nőtt ugrásszerűen az informatikai képzésekre jelentkezők és a felvettek száma a felsőoktatásban, a jövőben több olyan program is indul, amely ezt a tendenciát tovább erősíti - hívták fel a figyelmet egy szakmai konferencián hétfőn Budapesten.

Tovább

Soros György veszélyes terve Magyarország jövőjét kockáztatja. A FIDESZ vezette kormány az egyetlen garancia arra, hogy ne árasszák el hazánkat az illegális bevándorlók.

A FIDESZ utcai standolással is folytatja tájékoztató kampányát az alábbi időpontokban és helyszíneken:

2017. november 15. szerda      14:00 - 17:00  Győr, Földes Gábor utca 27. Posta

2017. november 16. csütörtök  14:00 - 17:00  Győr, Jereváni út 5. Posta

 

Tovább

A Ménfőcsanaki Petőfi Iskolában már több mint 10 éve mutatkoznak be az iskola tanulói az év során készített művészi alkotásaikkal. A „Tanítványaink és Tanáraink Tárlata” elnevezésű kiállítás a Múzsák Hete Ménfőcsanakon programsorozat nyitórendezvénye is egyben. A szerdai megnyitón köszöntőt mond Császár Lászlóné tankerületi referens.

Tovább

Határainkat meg fogjuk védeni, a Soros-terv megvalósítását meg fogjuk akadályozni, és végül ezt a küzdelmet is mi fogjuk megnyerni - jelentette ki Orbán Viktor a Fidesz XXVII., tisztújító kongresszusán.

Tovább

Ma 17 órai kezdettel kerül sor a Márton napi 9. dalos találkozóra „Márton az új bor bírája” címmel Nyúlon. A résztvevőket énekkel köszönti a nyúli Borbarát Dalkör. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább

Az elmúlt időszak a nemzetegyesítésről szólt, a következő évek pedig a nemzetépítésről fognak szólni - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Magyar Állandó Értekezlet (Máért) XVI. plenáris ülésén Budapesten, a Várkert Bazárban.

Tovább

Mostanra világossá vált, hogy a migráció elválaszthatatlan a terrortól, Magyarország pedig jól döntött, amikor nem engedte be a menekülteket. Ezt mondta Nógrádi György, biztonságpolitikai szakértő Nyúlon, egy Kara Ákos országgyűlési képviselő által szervezett nemzeti konzultációs fórumon. Nógrádi György több száz érdeklődő előtt úgy fogalmazott, a kormány számára létkérdés a sikeres konzultáció, ami idehaza és külföldön is komoly felhatalmazást adhat Orbán Viktor miniszterelnök számára.

Tovább

A Magyar Kormány kiemelten kezeli a digitalizációt és az infokommunikációs ágazatot, ezt az is mutatja, hogy idén Budapesten rendezi az Európai Bizottság az év legfontosabb európai infokommunikációs eseményét, az ICT Proposers’ Day-t - mondta Solymár Károly Balázs, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infokommunikációért felelős helyettes államtitkára csütörtökön.

Tovább

Az utóbbi időben felgyorsultak az események Brüsszelben, Magyarországot megint az Európai Parlament (EP) szégyenpadjára próbálják ültetni - mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter a 103. Kormányinfón, melyet Kovács Zoltán kormányszóvivővel tartott közösen.

Tovább

A Mezőörsi Református Egyházközség 2017. november 10-én, pénteken, Luther Márton születésnapján, 16.00 órai kezdettel emlékünnepélyt rendez a reformáció 500. évfordulója alkalmából.  Az eseményen köszöntőt mond Kara Ákos, győri országgyűlési képviselő, államtitkár is. Ez alkalommal tartják a Szocális Munka Napi megemlékezést is az Ujvári János Református Szeretetotthon mezőörsi, pápakovácsi, külsővati, szőci és jobaházi részlegei dolgózóinak részvételével.

Tovább