Véradást szerveznek ma 15.30 órától 19.00 óráig Győrújbaráton, az iskolában.

Tovább

Folytatódnak a nagyszabású útmunkák és velük járnak a torlódások is a 82-es főúton. Készüljünk hát rá a balatoni szezonban! Július 2-án a Győr-Kismegyer melletti részt veszi át a kivitelező, hogy felújítsa ezt az elhasználódott 1600 métert.

Tovább

A levendulavirágzás időpontjához igazított Pannonhalmi Levendulanapok nemcsak a Főapátság ezeréves gyógyászati hagyományaira alapozott program, de országosan egyedülálló helyszíne révén is különleges színfolt hazánk fesztiváljainak sorában.

Tovább

2018.jún. 28. Szent László Napok

A lovagi élet bemutatása, a lovagi tornák, a hagyományőrzők bemutatkozása mellett színpadi produkciók, kézműves foglalkozások, ügyességi játékok, kézműves vásár kínál gyerekeknek, családoknak színvonalas időtöltést 2018. június 29. és július 1. között. A rendezvény helyszíne az elmúlt évekhez hasonlóan az Aranypart lesz.

Tovább

Külsőségeiben is méltó Semmelweis-ünnepet szervezett a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház a színházban kedden délután.

Tovább

Püspöki szentmisét és körmenetet szerveznek Győrben a lovagkirály tiszteletére 2018. június 27-én.

Tovább

Bakonypéterd Község Önkormányzata 2018. június 30-án, 10 órai kezdettel rendezi meg a IV. Elszármazottak Találkozóját. A rendezvény helyszíneként a Művelődési Ház udvara szolgál.

Tovább

A Gönyűi Honismereti Egylet és Gönyű Község Önkormányzata közösen rendezi meg a 2018. évi hagyományos hajós ünnepet és Duna-napot. Társrendezők: Gönyűi Vöröskereszt, Nyugdíjasklub, Horgász Egyesület, Polgárőr Egyesület.

Tovább

Bakonyszentlászló Község Önkormányzata szeretettel vár minden érdeklődőt Falunapi rendezvényére.

Tovább

Győrasszonyfa Község képviselő testülete 2018. június 23-án "Testvértelepülések találkozója Győrasszonyfán 2018" elnevezésű rendezvényt szervez, a szerbiai Temerin és a szlovákiai Felbár községek részvételével.

Tovább