A múlt héten tartották meg a jubileumi „MINI B-B” egyéni és váltó futóversenyt, amelyet 20. alkalommal rendeztek meg a szervezők Bőnyön, akik nagy-nagy szeretettel vártak minden vendéget.

Tovább

2019 novemberében Győrben rendezik meg a XVI. World Robot Olympiad (WRO) versenyt, amelynek keretében több mint hatvan országból 3500 résztvevő érkezik a városba. A nemzetközi robotépítési és programozási verseny először vendégeskedik Európában – jelentették be a szervezők szerdai sajtótájékoztatójukon.

Tovább

Kedden megszavazták az Országgyűlésben a Magyarország szuverenitásának megvédéséről és az országgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló, a Sargentini-jelentés elleni határozatot.

Tovább

Idén megtörtént az Ifjúság körút útburkolatának felújítása, így a korábbi közvilágítás, illetve panel épületek korszerűsítésével, és a parkolóhely létesítésekkel teljes körűen megújult a nagy forgalmú utca.

Tovább

Új digitális élményközpont nyílt Győrben a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban, ahol a 21. század technológiáival barátkozhatunk.

Tovább

Mindenkit nagy szeretettel vár a Bakonyért Szent László Turisztikai Egyesület a IX. Bakonyszentlászlói Tökfesztiválra. A rendezvény helyszínéül a Művelődési Ház szolgál.

Tovább

Bakonyszentlászló Község Önkormányzata az 1956-os forradalom és szabadságharc évfordulója alkalmából ünnepi megemlékezést tart 2018. október 19-én, pénteken 15.00 órai kezdettel.

Tovább

Vadonatúj, 400 méter hosszú futópályát adtak át Gyirmóton. A futókör a Nemzeti Szabadidős – Egészség Sportpark Program keretében nyert támogatásból, és az önkormányzat 8,8 millió forintos anyagi segítségével készült el.

Tovább

Pannonhalma Város Önkormányzata mindenkit szeretettel vár 2018. október 19-én, 16 órai kezdettel az 1956-os Forradalom és Szabadságharc emlékére rendezett ünnepségen. Helyszín: Kazinczy Ferenc Művelődési Ház.

Tovább