2018.máj. 17. Gyereknap Gönyűn

A gönyűi Vöröskereszt alapszervezet és Gönyű Község Önkormányzata Gyereknapot tart 2018. május 19-én, 14.00 és 18.00 óra között a Polgármesteri Hivatal udvarán. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Tovább

2018. május 17-én, csütörtökön 9 órától a Széchenyi István Egyetem Távközlési Tanszéke és TAI-s Önképző Köre (TÖK) szakmai szimpóziumot rendez a Távközlési Világnap alkalmából.

Tovább

Amint megalakul az új magyar kormány, megtartotta első ülését, azonnal benyújtják az Országgyűlés elé a Stop Soros törvénycsomag és az alkotmánymódosítás tervezetét - mondta Orbán Viktor kormányfő.

Tovább

A kalandorok május 20-án vehetnek részt a teljesítménytúrán, 50/35/15 km-es távon. Az indulás helyszíne: Nyúl, Szent István Tér.

Tovább

A pünkösdi hétvégén, május 19-21. között újra benépesül a Pannonhalmi Borvidék. Hét borászat várja nyitott pincékkel, kiváló borokkal és finomságokkal a borkedvelőket és a kirándulni vágyókat.

Tovább

2018.máj. 11. Megújult a kilátó

Megszépült a Lila-hegyen álló kilátó. A Győrújbarát és Nyúl határán álló kilátót korábban sokan felkeresték. Az építmény állapota az idő előrehaladtával leromlott és balesetveszélyessé vált.

Tovább

Ellenezni fogjuk a kötelező kvótát, kiállunk a keresztény kultúráért és harcolni fogunk a határok megvédéséért - jelentette ki Orbán Viktor csütörtök délután a parlamentben. A miniszterelnök beiktatási beszédében hangsúlyozta: szükségünk van az unióra, és az EU-nak is szüksége van ránk, ki kell és ki is fogunk állni az európai politika pástjára. Kijelentette azt is: kormánya a szabad magyarok és a szuverén magyar állam kormánya lesz.

Tovább

Május 12-én kerül megrendezésre a kajárpéci Hatos-tölgy túra. Indulás 9 és 10 óra között a kajárpéci kultúrháztól. A túrát mindenki egyéni tempóban járja végig. Déltől játékos csapatvetélkedők következnek. Szeretettel vár mindenkit Kajárpéc Község Önkormányzata!

Tovább

Május 10. és 14. között, immár tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre az Öt Templom Fesztivál. A szervezők és a házigazda gyülekezetek sokszínű programkínálattal várják az érdeklődőket.

Tovább

A május 8-án, kedden 18 órai kezdettel megrendezésre kerülő Bezerédj Teadélután vendége Balázs Péter Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész. A szervezők szeretettel várnak minden érdeklődőt.

Tovább