Levélben fordult Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő Homolya Róberthez, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkárához csütörtökön, kérve, hogy az M1-es autópálya kétszer háromsávossá bővítését Budapesttől ne a sztráda M19-es, hanem egészen az M85-ös autóúti csomópontjáig tervezzék meg.

Tovább

Gyömöre Község Önkormányzata, a Gesztenyés Óvoda, a Háry László Általános Iskola nevelőtestülete és tanulóközössége március 13-án 18.00 órakor tartja ünnepi megemlékezését és fáklyás felvonulását.

Tovább

Mindenkit várnak a március 15-ei központi rendezvényekre a szervezők - mondta a Kiss Anita, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtófőnöke szombaton Budapesten.

Tovább

Festészetét egyedi látásmód jellemzi, aminek fontos eleme a mindennapi létkérdéseket meghatározó korrajz. Babos Ágnes festőművész munkáiból nyílt nagyszabású, önálló kiállítás a Rómer Flóris Művészeti és Történeti Múzeumban. A tárlatot Kara Ákos országgyűlési képviselő nyitotta meg, aki azt mondta, Győr fejlődő kulturális életének fontos láncszeme az olyan művészek munkássága, mint amilyen Babos Ágnes. A kiállításnyitón ott volt dr. Somogyi Tivadar alpolgármester is, akinek több Babos-képe is van, és rendkívül nagyra tartja a festőművészt.

Tovább

A mai napon, 17 órai kezdettel kerül sor Babos Ágnes festőművész önálló kiállításának megnyitójára, "Angyal szívvel létezem" címmel. A kiállítást Kara Ákos államtitkár, országgyűlési képviselő nyitja meg.

Tovább

Orbán Viktor miniszterelnök szerint ahhoz, hogy Magyarország bármire képes legyen az elkövetkező négy évben, nem szabad beengedni Magyarországra egyetlen migránst sem, meg kell védeni a kerítést, ki kell fizettetni Brüsszellel az árát - minimum a felét, ez 140 milliárd forint -, és a nemzetbiztonsági kockázat miatt ki kell tiltani az országból mindenkit, aki bevándorlásszervezéssel foglalkozik.

Tovább

Az "európai egyesült államok" létrejötte azt jelentené, hogy "nekünk egy bevándorlókontinensünk lesz" bevándorlóországgá tett Magyarországgal - mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a Magyar Tudományos Akadémián, az Igazságügyi zsebtörvénytár című kiadvány bemutatóján.

Tovább

Az ország biztonsága, illetve Győr és környékének további fejlődése a parlamenti választások tétje. Ezt mondta a Győr+ Híradónak Kara Ákos államtitkár.

Tovább

A külső felújítás után hamarosan kezdődik a nővérszálló belső felújítása is. Dr. Tamás László János, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház főigazgatója, Csordás Adrienn ápolási igazgató és Kara Ákos államtitkár, győri országgyűlési képviselő a közelmúltban jelentették be, hogy még az idén megkezdődik az adyvárosi tízemeletes nővérszálló belső felújítása.

Tovább

2018. március 10-én, 17 órai kezdettel kerül sor a kajárpéci Kultúrházban a X. Sokoró Térségi Otelló Borversenyre. A versenyen otelló borokkal lehet részt venni, egyéb vörösborokkal max. 20% házasítás megengedett.

Tovább