A baloldal híreszteléseivel ellentétben az illegális migráció nem szűnt meg, sőt állandó és folyamatos veszélyt jelent Magyarországra és Európára is. Erről beszélt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a pannonhalmi Fidesz fórumon.

Tovább

A magyarországi döntőre hatvan országból közel háromezer versenyzőt várnak. Az innovációs tárca ötven magyar iskola csapatait támogatja a programozási versenyhez szükséges eszközökkel, növelve ezzel a hazai esélyesek számát a világversenyen.

Tovább

Tizedik alkalommal rendezik meg május 11-én a Tavaszi családi sport- és egészségnapot a győri Barátság Sportparkban (Ifjúság krt. 1.). Idén is minden korosztály számára kínál tartalmas, sportos és egészségközpontú kikapcsolódást a rendezvény. A belépés és a programokon való részvétel ingyenes!

Tovább

A Gönyűi Honismeretei Egylet mindenkit szeretettel vár az "Élet a Duna partján" helytörténeti kiállítás ünnepélyes megnyitójára 2019. május 11-én 14 órakor a kiállítás helyszínén (Gönyű, Kossuth Lajos utca 97.)!

Tovább

Márciusban tovább csökkent az álláskeresők száma, a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat nyilvántartásában a márciusi zárónapon 278 800 álláskereső szerepelt, több mint 5 ezerrel kevesebb, mint egy éve.

Tovább

Tisztelettel meghívjuk lakossági fórumunkra, amelyen a vendégem Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ igazgatója lesz. Időpont: 2019.05.10., péntek 18.00 óra. Helyszín: Civil Ház Győrújbarát (Veres Péter u. 7.).

Tovább

Tisztelettel meghívjuk lakossági fórumunkra, ahol a vendégem Dr. Bakondi György lesz. Időpont: 2019.05.09., csütörtök 18.00 óra. Helyszín: Pannonhalma, Kazinczy Ferenc Művelődési Ház (Petőfi Sándor u. 25.)

Tovább

Az M83-as első szakasza Győr és Tét között várhatóan 2020-tól 2022-ig készül, az egyik legfőbb nyertese Gyömöre lesz Tét és Felpéc mellett.

Tovább

„Rossz irányba változott Európa az elmúlt öt évben, amit az emberek többsége is érez” – mondta Kiszelly Zoltán politológus egy nyúli lakossági fórumon hétfőn.

Tovább

Pintér Sándor meghívására csütörtökön Magyarországon járt Matteo Salvini olasz belügyminiszter, aki Orbán Viktor miniszterelnökkel közösen tartott határszemlét Röszkén.

Tovább