A győri országgyűlési képviselőt harmadszor választották újra és másodszor kérték fel államtitkárnak.

Tovább

A IV. Gyermek Táncfesztivál magyar professzionális együttesekkel, külföldi produkciókkal, gyermekelőadásokkal várja az érdeklődőket 2018. június 19. és 22. között.

Tovább

A XIV. Magyar Táncfesztivál a hazai táncművészet (balett, kortárs tánc, néptánc) szinte teljes palettáját vonultatja fel 2018. június 18. és 24. között, melyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Tovább

A zenei rendezvény mottója: Megbékélés a zenében. A 2018. évi pannonhalmi programok vezérgondolatához igazodva a hétköznapokra szervezett sorozat korántsem hétköznapi, ugyanis 20-21. századi zeneszerzők tisztelegnek műveikkel az orgonairodalom fénykorának zsenijei előtt.

Tovább

2018.jún. 12. Nyárnyitó hétvége

A Négy Évszak Fesztivál ingyenes Nyárnyitó koncertje a hagyományokhoz híven idén is fergeteges bulival várja a győrieket és a városba látogatókat egyaránt. Idén rendhagyó módon két koncerttel kezdődik a nyár, június 15-én a Magna Cum Laude Lugosi Dániel Ali klarinétművésszel és Kökény Tamás nagybőgő-virtuózzal áll a színpadra. Másnap, június 16-án a Kowalsky meg a Vega koncertjével folytatódik a jó hangulat. A péntek estét hatalmas tűzijáték zárja le. Helyszín: Dunakapu tér

Tovább

2018. június 16-án, szombaton kerül megrendezésre a Falunap Kajárpécen. Szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább

2018. június 8-án szeretettel várja a családokat Töltéstava Önkormányzata a Gyereknapon.

Tovább

2018.jún. 06. Falunap lesz Nyúlon

2018. június 16-án kerül megrendezésre a Falunap Nyúlon. A rendezvény helyszínéül az Ady-park szolgál. Sok szeretettel várnak minden érdeklődőt!

Tovább

2018.jún. 05. Önkéntes véradás

A Győri Vöröskereszt kéri az állandó, és leendő véradókat, hogy aki teheti, és szeretne segíteni embertársain, menjen el június 12-én vért adni.

Tovább

A Dr. Kovács Pál Könyvtár és Közösségi Tér ez évben is megszervezi a győri Ünnepi Könyvhetet, csatlakozva a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülésének országos rendezvénysorozatához. Számos könyvbemutató és kültéri színpadi program várja az érdeklődőket. A Baross úton felállított standokon a könyvkiadók, könyvesboltok és intézmények újdonságai tekinthetők, valamint vásárolhatók meg. Az ünnepélyes megnyitó június 7-én, 15 órakor lesz.

Tovább