Megújult a kilátó - vidóval

Megszépült a Lila-hegyen álló kilátó. A Győrújbarát és Nyúl határán álló kilátót korábban sokan keresték fel. Az építmény állapota az idő előrehaladtával folyamatosan romlott és balesetveszélyessé vált. Néhány éve helyi lokálpatriótákkal, így mások mellett Szűcs Mihály tanár úrral és a két település polgármesterével sokat beszélgettünk arról, hogy valamilyen módon fel kellene újítani az építményt. Megkerestük a helyi erdőgazdaságot, amely felkarolta az ötletünket. Köszönet érte!

 

 

 

 

Érdemes felkeresni a megszépült kilátót, hiszen nagyszerű látvány nyílik a térségre, tisztelettel és szeretettel ajánlom figyelmükbe.

 

 

A mai avatóünnepségen arról is beszéltem, hogy jelenleg több mint 4 milliárd forint értékben zajlanak, illetve kezdődtek meg útfelújítások, útépítések Nyúl és Győrújbarát területén. Ezek a munkák az egész térség számára hasznos és fontos útfelújítások. Győrújbaráton új egészségközpont is épül, Nyúlon pedig megújul az orvosi rendelő. Ezek tervezésével párhuzamosan kezdtük el azt a közös munkát, amelynek segítségével ma átadhattuk a megújult kilátót a Lilán.

 

 

Forrás: szöveg - saját szerkesztés, videó - Győr+ Média