Fidesz-KDNP: Együtt, mi, Győriek!

Borkai Zsolt polgármester és a Fidesz-KDNP pártszövetség önkormányzati képviselőjelöltjei a városrészekben találkoznak az ott élő győriekkel. A standoknál az eddigi eredmények, a jövő tervei és a város továbbfejlődése kerül a fókuszba.

 

Önkormányzati választás 2019. október 13.

 

Az „Együtt, Mi, Győriek” címmel indult városjáráson Borkai Zsolt, és az adott városrész jobboldali jelöltjei beszélgetnek az érdeklődőkkel. A sorozat múlt szombaton Marcalvárosban indult, ahol Borkai Zsolt mellett Borsi Róbert és Rózsavölgyi László várta az ott élőket.

 

„Először is szeretném megköszönni a jelöltté váláshoz szükséges aláírásokat a magam és a Fidesz-KDNP önkormányzati képviselőjelöltjei nevében. Köszönöm azt a rengeteg támogatást, jó szót és bíztatást, amit a győriektől kapunk.” A városjárás állomásain jó szívvel ajánlom a pártszövetség jelöltjeit a választók figyelmébe, hiszen aki a Fidesz-KDNP jelöltjeire szavaz, az a sikeres Győrre, a töretlen fejlődésre, a város közössége érdekében létrejött széleskörű együttműködések folytatására szavaz! Ahogy az elmúlt 13 évben, úgy a jövőben is átgondolt, egymásra épülő, hosszú távú fejlődést szolgáló stratégiák mentén szeretnénk tovább dolgozni. Ehhez kérem a győriek támogatását az október 13-i önkormányzati választáson.” – fogalmazott Borkai Zsolt, a Fidesz győri szervezetének elnöke.

 

Önkormányzati választás 2019. október 13.

 

A fórumsorozat első állomásán Borsi Róbert és Rózsavölgyi László marcalvárosi képviselők az eddig a városrész érdekében elvégzett munkáról beszéltek, s mint mondák, az ott élőkkel történő párbeszéd eredményeként a fejlesztések a lakosok kezdeményezésére, az ő igényeiket kiszolgálva valósultak meg, éppen erre az együttműködésre utal az Együtt, Mi, Győriek! jelmondat is. Hangsúlyozták, ezek a fejlesztések jól mutatják, hogy a városvezetés nem csak a szép számmal zajló nagyberuházásokra fókuszál, de kiemelt figyelmet fordít a lakókörnyezetek kiegyensúlyozott fejlesztésére is.

 

Gy.P.
Fotó: Marcali Gábor
Forrás: gyorplusz.hu