338 millió forint összegű felújítás Győrben, a szülészeten

Az alábbi területeken valósult meg fejlesztés, beruházás a győri kórház szülészetén 338 millió forint összegben: szülőszobák átalakítása és rekonstrukciója, szülőszobai eszközpark fejlesztése, gyermekágyas részleg fejlesztése.

 

Az elmúlt években Fidesz-KDNP parlamenti többséggel számos törvényt fogadtunk el, amely a gyermekvállalást, gyermeknevelést támogatja. Számos intézkedés született, így többek között a családi adókedvezmény, a családok otthonteremtési kedvezménye, nagyszülői gyed, bölcsődei férőhely bővítési program, a munkahelyvédelmi akcióterv intézkedései.


A „Családbarát Szülészet” kormányzati program a kórházak szülészeti osztályának felújítását segíti. Így városunkban, Győrben „Családbarát, családközpontú szülészeti és koraszülött ellátás infrastrukturális feltételeinek fejlesztésére” kiírt
pályázaton kapott támogatást a megyei kórház. A felújítás, eszközvásárlás megvalósult.

 

Kedden adtuk át ünnepélyesen ezt a nagyon fontos fejlesztést, beruházást! Beszédemben külön kiemelten megköszöntem a kórházban dolgozó orvosoknak, egészségügyi szakdolgozóknak és mindazoknak az áldozatos munkáját, akik révén Győr és a környező települések lakói az egészségügyi ellátást igénybe vehetik.

 

Győr és a térségünk folyamatosan fejlődik!

 

Csatolt galéria: 2020.02.25. PAMOK szülészet átadó